maandag 29 oktober 2018

Garage afmetingen

Garage afmetingen

Garages afmetingen : prefab garages van Rekers Beton in diverse afmetingen op maat gemaakt. Afmetingen van de garage Meten is weten. Hoe groter, des te beter natuurlijk. Hou rekening met een minimum oppervlak van 3. BxD) voor een enkele garage en 5. En met ‘minimum’ bedoelen we ‘minimum’. Deze maten maken je garage tot niet meer dan een doos waar de auto precies in past.


Garage afmetingen

Voor een garage waar één auto in moet komen, worden vaak de afmetingen 8m op 6m genomen. Dit is de minimum breedte om langs één kant gemakkelijk uit te kunnen stappen. Voor meer comfort kan je gaan voor 5m breedte waar je vlot de deuren kan openen en nog wat spullen langs de zijkant kan zetten. Bestaan er richtlijnen voor minimale afmetingen van een garage. Beste mensen een vraag omtrent een garage bij nieuwbouw.


Ik ben geinteresseerd in een nieuwbouwwoning. In de brochure staat een garage getekend die als berging is benoem afmetingen 3. Geeft het bouwbesluit regels waarom deze ruimte als berging is benoemd in plaats van garage ? Tja, als je moet een garage zetten en je wilt er geen voor je auto, dan kan je inderdaad voor deze afmetingen gaan. Ik zou het alleen iets groter maken, je weet nooit. Indien de garage nog moet worden (bij)gebouw hou dan zeker rekening met de maten van jouw wagen.


Garage afmetingen

Monovolume, tereinwagens of camionettes nemen uitereaard meer plaats in dan personenwagens. Hou hiermee dus zeker rekening! Eventueel kan je deze grotere wagens ook onderbrengen onder een caport. Showroom met nieuwe auto- afmetingen op merk en categorie. Vergelijk auto-maten en ontdek nieuwe voertuigen met zoekmachines die lengte, breedte en hoogte weergeven.


Anders dan bij de Berger garagedeuren heeft u bij de Crawford ggeen onbeperkte keuze wat betreft de dagmaten. Voor de hoogte zijn negen afmetingen mogelijk: 190 200 212 225 237 250 265 28en 30mm. Beschikbare dagmaatbreedtes beginnen vanaf 18mm en gaan tot 50mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts