maandag 15 oktober 2018

Versailles paleis

Haal het beste uit je sightseeing! Jouw officiële ticket retailer! Book Priority Access With Audio Guide, No Print Required. Het volledige landgoed bedraagt ruim 8hectare. Hij had er net op school over geleerd.


Versailles is het bekendste en grootste paleis in Frankrijk.

Uiteraard moesten die tuinen exotisch en volgroeid zijn en bovendien niet te klein. Plan zorgvuldig wat u wilt ziet, omdat zelfs een hele dag niet genoeg is. Het paleis is gesloten op maandag en tijdens officiele Franse feestdagen. Een groot deel van het paleis is alleen toegankelijk tijdens rondleidingen. Er stond toen alleen een klein dorpje en een kerk.


Lees eerst onze tips voor een bezoek aan het paleis , de tuin en de prachtige fonteinshow. Maak gebruik van een audiogids in het paleis. Upgrade je ticket met de beroemde muzikale tuinen of fonteinshow.


Eind 17e eeuw kwam een walm van urine, reukwater en zweet de bezoekers tegemoet, af en toe met een beetje poep vermengd.

Wie niet meer wist waar hij was, hoefde alleen maar even diep in te ademen. Op het moment dat hij interesse toonde in het paleis was het nog niet zo groot als het nu is. Lodewijk XIV, de Zonnekoning betrad het paleis als eerste. Reserveer online, laagste prijzen.


Hij staat bekend als de Zonnekoning, dat was omdat hij zichzelf als het middelpunt van de wereld zag. In en om het paleis staan ook veel beelden van hem geïnspireerd door de Grieks-Romeinse kunst. Hij gaf ook vaak heftige feesten in staatsappartementen, waar honderden mensen op af. Sterker nog, ze eiste een eigen paleis (je).


Marie Antoinette claimde deze paleizen en voegde daar een aantal idyllische, rustgevende gebouwen aan toe. Het kasteel is gelegen op een 8hectare groot terrein in het Franse departement Yvelines. Woon bijvoorbeeld de Sérénade Royale bij, die in de zomermaanden op elke zaterdagavond wordt gehouden. Het parket patroon bestaat uit vierkante panelen met een diagonaal vlechtwerk, omkaderd met eiken stroken in molenwiek verband. Meer dan driehonderd jaar is er gebouwd om het hedendaagse paleis de puissante uitstraling te verschaffen die wij vandaag mogen genieten.


De tour is inclusief vervoer vanuit Parijs. Na uw tour door het paleis kunt u genieten van vrije tijd om de schitterende tuinen in Franse stijl te verkennen op uw eigen tempo. Bekijk onze gids over het kopen. Eten bij een Franse sterrenchef onder het dak van het beroemdste paleis ter werel oef, dat zal wat kosten?


Maar verrassing: de prijzen in het lunchrestaurant ‘Ore’ van Alain Ducasse vallen mee.

Hij maakte het paleis beroemd. It began with the original château, with the brick and stone and sloping slate mansard roofs of the Louis XIII style used by architect Philibert Le Roy. De Zonnekoning breidde het paleis aanzienlijk uit.


Gratis reservering, wijziging an annulering. JBL-koptelefoon, Zalando- of Bol. Doe mee aan het Nationale Scholierenonderzoek.


Vul de vragenlijst in over jouw toekomstplannen (ca min) en maak kans. Ons team heet u welkom van 8.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts