woensdag 24 oktober 2018

Kapschuur garage

Groot aanbod aan kwalitatieve kapschuren tegen de beste prijs. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie voor uw tuin! Alle kapschuren vind je op beslist.


Bestel simpel en snel jouw tuinhuisjes. Door een afgesloten gedeelte te combineren met een groot open gedeelte, is deze kapschuur te gebruiken als carport en opslagplaats. Ideaal voor de stalling van auto’s en het bewaren van bijvoorbeeld tuingereedschap.


Wilt u ruimte besparen en een opslagplaats of overkapping combineren met een garage ? Dan is een kapschuur op maat van Schipper Groep dé oplossing. Een kapschuur kan ook met een open gedeelte waarbij de buitenwanden gedeeltelijk ontbreken. Een houten kapschuur van Geldersche Houtbouw is de ideale oplossing. Wij willen je het liefst geheel ontzorgen. Als je voorafgaand een vraagje voor ons hebt of advies op maat wilt ontvangen, dan horen we dat natuurlijk graag.


Kapschuur garage

Dit model wordt inclusief rechte dakshingles geleverd. Dan is de kapschuur garage garage zeker wat voor u. Door zijn kapschuur -uiterlijk heeft deze garage een landelijke, robuuste en authentieke uitstraling. Omdat wij de kapschuur garage uit voorraad leveren heeft deze een scherpe prijs en een korte levertijd. De levertijd is afhankelijk van het aantal opties wat u kiest). Een stenen schuur kunt u gebruiken voor meerdere doeleinden.


Gebruik het bijvoorbeeld als garage of berging. Er is voldoende keuze bij BOHA. Bouwbedrijf BOHA Systeembouw BV ondersteunt u gedurende het gehele bouwproces van de kapschuur. Bekijk de verschillende voorbeelden. Op onze website kunt u een goede indruk krijgen van de verschillende mogelijkheden en prijzen van diverse kapschuren.


Hiemstra Houtbouw is al meer dan jaar gespecialiseerd in de fabricage van houten gebouwen voor de meest uiteenlopende doeleinden. Ruimte en Friesland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hetzelfde geldt voor de producten van Uitterdijk, de leverancier van garages , bergingen, kapschuren en loodsen. Kies voor meer ruimte van een hoge kwaliteit en laat Uitterdijk voor u aan de slag gaan.


Voor een kleine meerprijs zitten er shingles i. Bent u op zoek naar een mooie houten kapschuur met dichte wanden om uw auto's overdekt te kunnen parkeren? Het buitenverblijf Meppel is prachtig uitgevoerd met prachtige robuuste staanders en liggers en zwarte dakpannen. Garage kapschuur Nysse is een zeer ruime zelfbouw garage met een totale afmeting van 600x600cm gemaakt van onbehandeld vurenhout. Kapschuur garage De Hoeve XL - Garages.


De garage heeft een funderingsmaat van 580x580cm, een nokhoogte van 370cm en doorrijhoogte van 208cm. De dakbedekking en bevestigingsmaterialen zijn inbegrepen in het bouwpakket en de soort dakbedekking zijn dakshingles. Niet alleen kunt u variëren met breedte en diepte, ook de wanddiktes zijn variabel. Verder kunt u kiezen uit verschillende daktypes. De veelal wat grotere kapschuren uitgevoerd met een zadeldak of wolfskap worden ook wel gebruikt als carport of houten garage.


De kapschuren uit ons assortiment worden van duurzame houtsoorten gemaakt. De meeste kapschuren worden vervaardigd met duurzame gevelbekleding. Gebinten worden veel verwerkt in de constructie. De robuuste gebintenconstructies bestaan vaak uit eiken of larikshout. Door toepassing van gebinten met pen en gat verbinding krijgen de garages en kapschuren een robuuste en landelijke uitstraling.


Kapschuur garage

U bent op zoek naar een buitenverblijf met een landelijke uitstraling? Bij Houtbouw Holland helpen wij u graag verder bij het ontwerp en de bouw van uw Drentse kapschuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts