woensdag 24 oktober 2018

Houten overkapping aan huis

Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Werken en studeren in de natuur? Wilt u een nieuwe houten overkapping? Wij realiseren uw droom overkapping!


Terrasoverkappingen vanaf € 75-. Denk er dan eens aan om een overkapping aan huis te bouwen!

Vindt u uw huis te klein worden? Een houten overkapping aan huis zorgt voor uitbreiding van uw leefruimte, maar dat is niet het enige voordeel! Met een houten overkapping kunt u ook optimaal genieten van het buitenleven. Vrijstaande overkapping of overkapping aan huis of tuinhuis. Tuinoverkapping, carport, prieel of houten veranda.


U vindt bij ons zowel houten overkappingen als overkapping met doorzichtig dak van glas of polycarbonaat. Dergelijke kant en klare terrasoverkapping en veranda modellen vindt u op deze pagina.

Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak. Of het nou gaat om een houten carport om uw auto te beschermen tegen verschillende weersinvloeden, of een prachtige aanbouwveranda om uw woonkamer te verlengen en zo optimaal te kunnen genieten van uw tuin. Houten overkapping kopen Een vrijstaande overkapping in een tuin zorgt niet alleen voor ontzettend veel sfeer, maar het is ook enorm praktisch. Hoe vaak worden feestjes en barbecues niet onverhoopt naar binnen verplaatst wanneer er weer een typische Nederlandse regenbui naar beneden komt vallen? Het ultieme buitengevoel zonder dat het weer je parten speelt.


Een overdekte buitenruimte, los van het huis. De blokhuttenoutlet heeft een groot aanbod aan overkappingen. Of je nu een grote of kleine tuin hebt, een overkapping is er vanaf 2bij 300cm en tot 6bij 350cm. Zowel voor de grote als kleinere tuinbezitter dus.


Maak een overkapping voor uw tuin op maat! Lugarde is al meer dan jaar dé producent. Beide opties geven u de keuzen om de houten overkapping volledig naar wens te kleuren, hier zijn vele opties voor en kunt u denken aan een olie of beits behandeling in de kleur naar keuzen. De trend vandaag de dag is om van lariks douglas hout zelf een overkapping of kapschuur te maken.


U kunt een aanbouw veranda zowel aan de zijkant als achterkant van uw huis plaatsen. Dan is een houten luifel aan uw gevel een goede optie. Heeft u een tuin van meter diep, dan staat een overkapping langer dan meter niet heel mooi meer in de ruimte.


Lees dan onze bouw-tips voor het bouwen van overkappingen aan uw woning of vrijstaand achter in de tuin.

Hout staat ook nog eens mooi. Bouw een vrijstaande veranda of houten overkapping aan huis. Op de foto’s zien we een houten overkapping aan huis. De exclusieve veranda is volledig op maat gemaakt in eigen fabriek en door onze ervaren monteurs gebouwd tegen de woning. Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist.


Omdat we uw overkapping aan de woning op maat produceren, kunt u de uitstraling creëren zoals u het voor ogen heeft. Het is echter ook mogelijk om een vrijstaande overkapping van hout te bouwen. En, omdat we alles van hout maken, heeft uw houten veranda aan huis. Landelijke klassieke houten veranda terrasoverkapping bouwen aan huis met plat dak en lichtkoepel van lariks douglas of eikenhout.


Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Vrijblijvend een offerte aanvragen voor een houten terrasoverkapping. Wij zijn gevestigd in Helmond maar plaatsten reeds een groot aantal terras- overkappingen door heel Nederland en België.


Er zijn uiteraard ook aluminium overkappingen , maar in deze categorie vindt u de overkappingen. Neem contact met ons op als u vindt dat uw huis een luxe houten overkapping verdient. Bij een jaren ’huis past dit perfect.


Het effect van een verhoogd terras kunt u ook bereiken door het terras van een andere bestrating te voorzien dan de rest van de tuin. Of, bijvoorbeeld met houten vlonderplanken. Indien u de overkapping niet zelf kunt of wilt monteren, is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze montageservice. Zonder de balustrade is een klassieke houten veranda net zo goed al een juweel in de tuin. Het montageteam van Tuinmaximaal komt dan bij u langs om de overkapping bij u te monteren, zodat u snel en zorgeloos van uw tuinkamer kunt genieten.


De houten overkapping bestaat uit welke houtsoort?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts