vrijdag 12 oktober 2018

Zand leveren

Catering en advies mbt plantaardige voeding. Regio Den Bosch en Eindhoven. Zowel particulier als B2B. De levering van zand kan altijd binnen 1-werkdagen en door geheel Nederlan of het nu in bigbag zand is of losgestort kan worden.


Goedkoop zand bestelt u bij zandbestellen.

De voordelen van goedkoop zand bestellen bij Leobellen. Op afspraak kan zand en grind ook worden afgehaald. Interesse in een van onze diensten?


Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wanneer u weet welke soort zand u nodig heeft (en welke hoeveelheid), kunt u uw bestelling plaatsen. Voor de meeste soorten zand kunt u kiezen tussen losgestort zand of een bigbag zand.


De meeste soorten zand kunnen wij bovendien in bigbag leveren. Voor een passende offerte, contacteer ons direct!

Wij leveren zand losgestort per vracht vanaf ±15ton (10m3). Op deze pagina leggen wij u uit welke soorten zand en grond wij kunnen leveren en waarvoor elk soort geschikt is. Met andere woorden, op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft om zand te bestellen. Waarom zand bestellen bij P. Wij hebben zand van hoge kwaliteit en beschikken over eigen vrachtwagen waarmee wij bezorgen.


Wanneer u bij onze website zand bestelt dat u thuis wilt laten bezorgen dan kunnen wij de bestelling al de volgende dag bij u thuisbezorgen. U kunt er ook voor kiezen een eigen bezorgdatum op te geven. De hoeveelheid ophoogzand wordt uitgedrukt in M ofwel lengte x breedte x hoogte. Vermenigvuldig daarnaast het totaal aantal Mnogmaals met 1. Dit is noodzakelijk doordat zand nog inklinkt (het inzakken van het zand ). Ophoogzand Losgestort bestellen?


Straatzand bestellen voor een voordelige prijs! Voor al uw zand , grond en grind Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd. Daarom kunt u snel beschikken over het benodigde zand en tuinaarde.


Levering Het bestelde zand wordt door een vrachtwagen met een container naar je toe gereden. De container wordt geplaatst en mag drie weken blijven staan.

Je kunt dus op jouw gemak het zand eruit scheppen, zonder na die tijd te hoeven vegen. Zand leveren in container. Je kunt de optie leveren in container kiezen tijdens het bestellen.


Grotere hoeveelheden kunnen wij bij u thuis bezorgen, los gestort of in handige Big Bags. Afhalen van kleinere hoeveelheden kan natuurlijk ook op ons terrein aan de Noordersingel 1A in Berkel en Rodenrijs. Aarde en zand aangeboden en gezocht op Marktplaats. Gratis af te halen of tegen een kleine vergoeding.


Ook beschikken wij over een eigen overslagcapaciteit. Dit is een belangrijke faciliteit, waardoor leveringen franco op de wal kunnen worden uitgevoerd. Deze enorme zakken zijn gemaakt van stevig materiaal, waar zware bouwstoffen gemakkelijk in vervoerd kunnen worden.


Het leveren van zand doen wij in een BigBag. Het zand dat in deze zak geleverd wordt is van variërende korrelgrootte en is niet zout. Dit komt omdat het IJsselmeerzand betreft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts