dinsdag 9 oktober 2018

Motten in keuken

Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Gratis Keukenideeënboek ontvangen? Vraag het aan via de website! Maak nu direct een afspraak!


Vestigingen door heel Nederland.

Zoek de dichtstbijzijnde Showroom. Compleet Ontzorgde KeukenDeals in De Grootste Showroom van NL Komt U Ook Kijken? Duitse Topkwaliteit tot Goedkoper! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Meelmotten kunnen een vervelende, onsmakelijke en lastig op te lossen ravage in de keukenkast aanrichten. Doordat ze zich snel vermeerderen en door verpakkingen en de kleinste kiertjes heen wurmen, bevinden ze zich in no time door heel je keukenkast en misschien wel heel je keuken. Belangrijk: Feromoon-vallen werken slechts bij het opsporen van de aanwezigheid van motten , roeien deze echter niet uit!


Zij trekken immers enkel de mannetjes aan, niet ook de vrouwtjes.

Bevruchtte vrouwtjes zullen hun eitjes blijven leggen waardoor de motten zichzelf voort blijven planten ookal worden de mannetjes gevangen. Heb je nog steeds last van motten , ook al heb je alle etenswaren weggegooi zet dan vallen neer met een lokstof die feromonen bevat. Deze vallen zijn voorzien van een kleefstof waardoor motten direct vast blijven zitten en niet meer weg kunnen vliegen.


Heb je alle motten in je keuken gevangen, gooi de vallen dan weg in een dichte doos of zak. Het bestrijden van motten in de keuken is zelf haast niet te doen en het is onhygiënisch om dit niet aan te pakken. U kunt het beste contact opnemen met een ongediertebestrijder wanneer u kleine motjes in de keuken heeft. Beste Paul, hier ook al een hele tijd last van motten in huis, maar geen idee van de haard. Nog geen larven in huis gevonden.


De motten bevinden zich ook niet in de keuken , maar vliegen ’s avonds eerder rond in de leefruimte (en badkamer grenzend aan de leefruimte). Motten kunnen erg vervelend zijn in huis. Ze vliegen overal naar toe en steken donker af tegen een wit plafond. Een mottenplaag is moeilijk te bestrijden. Als er eenmaal veel motten in huis zijn dan lijken ze overal vandaan te komen.


Dat terwijl er methoden zijn om motten te bestrijden. Allereerst moet je weten dat motten uit larven voortkomen. Gooi vuilniszakken met motten , eitjes en besmet voedsel weg.


Haal de stofzuigerzak en alle vuilniszakken met besmet voedsel direct uit de keuken en breng ze naar buiten.

Probeer de vuilniszakken en de stofzuigerzak niet langer in je huis te laten staan dan absoluut noodzakelijk is. Er zijn dingen waar motten niet van houden: licht, schone kleren en gestoord worden. Lucht je kasten dan ook regelmatig, laat af en toe zonlicht binnen en hang kleding niet te dicht op elkaar. Als je textiel voor langere tijd opbergt, was het dan eerst goed en verpak het in gesloten plastic zakken of koffers.


Levensmiddelen motten bestrijden. De meest voorkomende levensmiddelen motten in huis zijn de vruchtmot, de indische meelmot en cacaomot. Van deze levensmiddelen motten komen bij ons ook nauwe verwanten voor zoals de grote en grauwe meelmot en de tropische cacaomot. Er wonen twee motten , in me ouwe jas. We kennen het schattige lied van Doris allemaal en zingen vrolijk mee.


Deze twee motten leggen eitjes waaruit larven komen. Bosje uit de tuin plukken of kopen bij reformwinkel of bloemenzaak, in de kast tussen de motgevoelige (wollen) kleding leggen. Ruikt ook niet onaangenaam. Rond de verpakkingen in je keuken - of voorraadkast zie je allerlei webben. Die zijn gemaakt door larven die uit de verpakking zijn gekropen om elders te gaan verpoppen.


Je treft motten aan in je keuken - of voorraadkast. Die kun je herkennen aan de hand van de omschrijvingen die we eerder gegeven hebben. Hoe herken je kleermotten of pelsmotten? In onze anti motten webshop vindt u alle middelen om een mottenplaag en larven van de mot in huis te bestrijden zoals mottenballen, mottenvallen, cederhout, mottensprays, etc.


Gaten in een mooie lamswollen trui of grote aangevreten stukken in een dure wollen jas zijn de stille getuigen van wat motten kunnen aanrichten. De levensmiddelen motten worden anders aangepakt dan de kledingmotten. Opsporen van de plek waar de motten vandaan komen is daarom een vereiste voor de juiste manier van bestrijden. Tijdtje terug zag ik motten in mijn oud keuken inmiddel is de oude keuken vervangen door een nieuw keuken alles is gegooid wat betreft etenwaren ik heb zelfs spray gekocht ama ondanks alles zie ik elke dag mot vliegen in mij keuken ik weet niet meer wat ik kan doen ? De beste tip om het risico op vervelende motten zo veel mogelijk te verkleinen? Koop je weleens tweedehands spullen?


De motten in de keuken verschijnen bijna nooit, omdat ze van de straat zijn gevlogen - alleen de larven in het voedsel worden gedistribueerd. In de regel - in vervallen en onbehandeld ongedierte. De strijd tegen motten is niet alleen en niet zozeer de directe vernietiging van insecten als de competente preventie en naleving van de regels voor voedselopslag. Weet u zeker dat het motten zijn die kleding opeten?


Kamer en keuken een aantal malen herhaald spuiten met een verdelgingsmiddel tegen vliegend en kruipend ongedierte en kiere,. Maar als gezeg zijn het wel motten ? Ze gaan op kleding en voedsel zitten en geven een vieze indruk met hun aanwezigheid. Wij bieden verschillende producten aan om motten te bestrijden of te verjagen. Wij verkopen bijvoorbeeld de bekende mottenvallen om kleding en levensmiddelen te beschermen en het mottenprobleem aan te pakken.


Een tweede scenario: je stapt je keuken binnen om te gaan koken. Je trekt een keukenkastje open en pakt een pak meel. Net voor je het meel wilt gebruiken, merk je op dat het helemaal grijs is geworden.


Bovendien klonteren alle deeltjes samen door spinsels en uitwerpselen van mottenlarven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts