maandag 15 oktober 2018

Ivo robs grote tuinverbouwing

Vandaag Besteld = Morgen in Huis! Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen.


Naast het bekende format waarin de woonkamer en tuin een complete make-over krijgt, zijn er wat veranderingen. Zo is het team uitgebreid met stylistes Anne Pater en Rosanne Weerheim, zij geven creatieve en groene DIY-tips die mensen zelf thuis makkelijk kunnen toepassen. Veel lezers van PlantPlezier kennen hem ook via het televisieprogramma.

Ivo is getrouw heeft twee kinderen en werkt in het dagelijks leven als tuinman in het tuinbedrijf van Rob. Deze presentator wordt het nieuwe gezicht. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om een groene en duurzame leefomgeving voor jong en oud te maken. Rob en Ivo zijn samen veel te zien op tv.


Waar Rob al jarenlang de Nederlandse televisiekijker verrast met de mooiste tuinen en zijn passie voor bloemen en planten, is Ivo slechts een aantal jaren bekend bij de kijker. Wij spraken hem en wilden natuurlijk graag meer weten. Voorheen werd het programma uitgezonden onder de naam De Tuinruimers. Maar hij wil nog lang niet met pensioen en zit nog vol energie.


Hij weet wel dat hij een dagje ouder wordt, en dus wordt zijn opvolger al klaargestoomd: zijn tv-hulpje Ivo Putman.

Lodewijk en Ivo gaan meteen de tuin in, Anne of Rosanne pakken de styling aan de binnenkant van het huis aan en Jeremy Vermolen kookt iets lekkers voor iedereen. De 66-jarige tv-tuinman maakt nog altijd lange dagen. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Bekijk hier alle uitzendingen terug.


How to build your own swimming pool. All process, step by step (in only minutes). En zelfs Rob komt na zijn afscheid terug in een kleine rol. Wij doen mee met robs grote tuinverbouwing ! Ivo bouwt een overkapping met buitenkeuken.


Zondag om 9:vertelt Ivo , samen met de kweker achter dit concept, meer over deze trend. Robs Grote Tuinverbouwing gemist? Ivo , Anouk, Anne en Roos gaan op pad voor een verrassende make-over en Lodewijk toert Nederland door om steden groener te maken. Rob leert ons over groen en Jeremy verrast het team met de BBQ. Ja, ook de bloopers zitten erin.


Alvast heel veel kijkplezier. Bij aanmelding moet u rekening houden met een eigen bijdrage. Deze zal, indien u wordt uitgekozen, kenbaar worden gemaakt.


Wij kunnen u van tevoren geen inschatting geven, omdat de hoogte van het bedrag afhankelijk is van de wensen aan de tuin.

Verlinden is de vleesgeworden tv-tuinman. Het team van De Grote Tuinverbouwing mocht een kijkje nemen in de kas van VDE plant, waar verschillende hydroponie-concepten worden gecreëerd. Voor Jorna Spapens zal februari voor altijd een heel speciale dag blijven. De stylist, bekend van Rob’s Grote Tuinverbouwing , is gisteren op Valentijnsdag namelijk getrouwd met haar grote liefde Karel. En over de geschiktheid van deze exotische plant als moederdaggeschenk.


Meer over de palm ook in de column van Tuinman Ivo op Plantplezier. Of lees de column van Tuinman Ivo op Plantplezier. En pas op, het is april!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts