donderdag 25 oktober 2018

Zwembad groene heuvels

Bestel Zwembad Groen bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 150. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten!


Wij hebben namelijk zonnebanken welke direct gekoppeld zijn aan ons zwembad.

Deze zonnebanken zijn beschikbaar voor zowel parkgasten en gasten uit de omgeving. Voor € kunt u minuten gebruik maken van de zonnebank en mag u aansluitend gratis gebruik maken van ons zwembad ! Onze vrijstaande bungalows zijn een prima uitvalsbasis voor de veelzijdige vakantie. Er is voldoende keuze tussen de verschillende bungalows. Dus niet meer alleen voor de mensen die op het park verblijven, maar ook voor inwoners van de dorpen.


Gevolg hiervan is dat de kinderen snel vertrouwd raken met water en zich watervrij voelen. Doordat de kinderen niet kunnen staan in het zwembad gaan ze automatisch bewegen.

Hierdoor kan er snel begonnen worden met technische vaardigheden. Indien deze vorderingen goed gaan wordt verder geoefend zonder het zwempakje. Kinderen vermaken zich bij de kidsclub, de speeltuin, de indoor speeltuin of het overdekte zwembad met peuterbad.


En dat terwijl u als ouders kunt genieten van een heerlijk drankje op het terras! Ook kunt u overnachten op de camping of het bungalowpark. Jouw nieuwe favoriete Zwembadje kopen? Dit is ongeveer als ze jaar oud zijn. Groene Heuvels biedt u een breed scala aan activiteiten.


Zwemcentrum De Vin Ewijk is hét zwembad in de regio voor zwemles, aquasports, peuterzwemmen en de allerleukste kinderfeestjes. Het recreatiemeer op het park zorgt voor uren zwem-, duik- en visplezier. Ook de omgeving is het ontdekken waard.


Wij roepen kinderen op vanaf ± jaar. Het is ook mogelijk om kinderen te laten instromen als ze ergens anders lessen of les hebben gehad. De website van het vakantiepark zelf heeft het meeste aanbo inclusief last-minutes.


Wat dacht u van zwemmen, wandelen, paintballen en een klimpark?

In het gebied worden ook festivals georganiseer zoals Down The Rabbit Hole. Bent u op zoek naar aquasporten? Zoekt u zwemlessen voor uw kind? Of wilt u even ontspannen? Dan heten wij u van harte welkom in ons zwembad ! U treft hier onder meer een overdekt zwembad , restaurant, (indoor) speelvoorzieningen, recreatiemeer, stran kinderboerderij en bowlingbaan.


Slijk-Ewijk en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Zwembad De Vijf Heuvels beschikt over zowel een binnen- als een buitenbad midden in de natuur aan de rand van Markelo. Nijmegen ligt km verderop. Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.


Dit park is zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. U kunt zwemmen in het overdekte zwembad met apart kinderba of in het meer. Er is een animatieprogramma, een kinderboerderij en kinderdisco. Zwemlestijden ‘de Vijf Heuvels.


Wij lessen met ervaren instructeurs volgens de normen van de Nationale Raad Zwemdiploma’s. Tenminste: als het aan exploitant Sander van der Weerden ligt. Het prachtige strand en het schone zwemwater nodigen uit tot veel waterplezier!


Ook leuk: een sportieve invulling van de dag met één van de sport- en spelmogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts