vrijdag 12 oktober 2018

Stuurwiel speeltoestel

Specialistisch advies nodig? Kies uit 1producten vanaf € 190. Alle stuurwielen vind je op beslist. Gratis en vrijblijvend nieuwe en tweedehands auto-onderdelen zoeken.


Speeltoestel accessoires Met deze accessoires kunt u uw speeltoestel leuk uitbreiden.

Ze zijn gemakkelijk te bevestigen aan onze speeltoestellen.

Bijvoorbeeld een speelbord om boter, kaas en eieren te spelen. Voor een zachte ondergrond leveren wij rubberen tegels. Stuurwiel voor speeltoestel in verschillende kleuren.


De fantasie van uw kind kan hiermee gestimuleerd worden. Leuk uw speeltoestel op met dit stuurwiel. Leverbaar in: - Rood - Geel - Groen - Blauw.

Grote keuze aan houten speeltoestellen met schommel en glijbaan - Nu bestellen! Afmeting ø300mm, geleverd per set in plastic zak. Tevens geschikt voor onze houten schommel of speeltoestel.


Stap aan boord en hijs de zeilen! Een perfect spelelement om samen te spelen en de fantasie te prikkelen! De onderdelen zijn van hoge kwaliteit en kunnen het hele jaar door zorgeloos buiten blijven staan, in wat voor klimaat je ook woont. Een echte kapitein of zeerover kan geholpen worden met een stuurwiel.


Kortom, voor elk avontuurlijk kind hebben we een leuke accessoire! Voor de sportievelingen hebben wij basketbalringen. Kijk rond in ons assortiment voor inspiratie. Hieronder vindt u al onze stuurwielen voor uw speeltoestel. Veiligheid speeltoestel De veiligheid in en rond het speeltoestel is belangrijk.


U kunt deze op uw speeltoestel monteren zodat het spelen nog leuker wordt! Stimuleer hiermee nog meer het fantasie- en rollenspel waar kinderen veel van leren en grip krijgen krijgen op de wereld om hen heen. Bekijk hier kinderspeeltoestellen voor o. Profiteer van goedkope outlet aanbiedingen.

Met dit stuurrad word het speeltoestel nog veelzijdiger! Wij leveren allerlei constructie elementen en onderdelen voor het houten speeltoestel voor buiten. De speeltoestel accessoires en onderdelen van GrootPlezier bestaan uit een ruim aanbod van aanvullingen en uitbreidingen voor speeltoestellen.


Product filters Product filters.

Officiele importeur Achteraf. FATMOOSE tegen aantrekkelijke prijzen! Het houten speeltoestel beschikt over een klim platform met 4ft glijbaan en picknick bank evenals kleurrijke stuurwiel en telescoop accessoires die actief en verbeeldend spel zullen inspireren. Wickey heeft talloze accessoires om de speeltoren nog avontuurlijker te maken, check nu online!


Het stuurwiel is een bijzonder speeltoestel. Door aan het stuurwiel te draaien, wordt er energie opgewekt. In samenspraak met de dorpstafel en bewoners is de gemeente na de afsluiting van het werk aan de Hoofdstraat en Driehoefijzersstraat op zoek gegaan naar een mooie locatie voor dit speeltoestel.


Gebruik dit stuur van KBT om een extra dimensie aan een speeltoestel te geven. Scherp geprijsde Kunststof stuurwiel geel voor speeltoestel ? Urenlang speelplezier is gegarandeerd met dit product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts