vrijdag 19 oktober 2018

Afvoer paardenmest particulier

Mest afvoeren van particuliere paardenmest : tips. Heeft u uw paarden of pony’s gezellig aan huis staan? Of krijgt u binnenkort paardjes aan huis? Wat doet u dan met alle mest?


Voor veel particuliere paardenhouders is mestopslag en mest afvoeren een lastig punt. Wat kost de afvoer van paardenmest ?

De prijs van mestafvoer is o. We vragen u vriendelijk om een vrijblijvende offerte bij ons op te vragen voor een duidelijk inzicht in de kosten voor paardenmest afvoeren. Mag verschillende mest door. Afvoeren van alle soorten paardenmest bij de particulier. Wij helpen zowel bedrijven als particulieren met de opslag en afvoer van mest.


Als u uw paardenmest moet laten afvoeren , als bedrijf of particulier , bent u bij ons aan het juiste adres. Het ophalen bij u op locatie en het afvoeren van uw paardenmest voeren wij uit volgens de Europese richtlijnen en regels. Uiteraard kunt u ook zelf de paardenmest bij ons in Eemnes komen brengen.


AMCO kan de afvoer van uw paardenmest verzorgen.

In overleg met u spreken we de laadfrequentie af. We werken met professionele, betrokken chauffeurs die vaak jarenlange ervaring in het vak hebben. U kunt elke hoeveelheid en alle soorten mest laten afvoeren. Zoals stromest, vlasmest of krullenmest. Het kan paardenmest zijn of mest van bijvoorbeeld geiten of schapen.


We verzorgen mestafvoer hoofdzakelijk in de Randstad. Maar we rijden ook in de buurt van Noord-Brabant, Zeelan Flevoland en Utrecht. We halen mest op wanneer u dat wilt.


Paardenmest en kippenmest vormen de grondstoffen van ons productieproces. Daarvoor beschikken we over de nodige vergunningen en geschikt rollend materieel. Ook groenafval, rundermest en geitenmest komen we bij u ophalen.


Als landbouwbedrijf levert u maximaal kilo fosfaat in dierlijke mest per kalenderjaar, per particulier. In totaal voert u per kalenderjaar maximaal 2kilo fosfaat in dierlijke mest af naar particulieren. Vul op het Vervoersbewijs dierlijke meststoffen (VDM) opmerkingscode in. Als intermediair levert u vaste dierlijke mest aan particulieren. Dit gaat dan om grotere hoeveelheden die we ophalen en afvoeren naar de champignonkwekerijen.


We komen deze paardenmest opknijpen als het gaat om een minimale hoeveelheid van ongeveer mper maand. Door deze paardenmest mag alleen stro zitten en niet ouder zijn dan weken.

Door de specialisten van Overeem Transport Eemnes particulier in te schakelen voor het afvoeren van paardenmest , bent u ervan verzekerd dat u een passende oplossing krijgt. Wilt u af van uw paardenmest ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij halen bij u thuis de mest op en voeren deze af volgens de daarvoor geldende regels. Onze vrachtwagens beschikken over een autolaadkraan waarmee wij de mest gemakkelijk in onze bakken kunnen.


Hèt adres voor het afvoeren van paardenmest , snoeiafval, hout-snippers, en losgestort vervoer. Wanneer u vragen heeft over onze dienstverlening kunt u ons altijd bellen of mailen, wij praten graag persoonlijk met u verder. AMCO verzorgt de afvoer van strorijke paardenmest voor paardenhouders.


Ook verlenen we service en support m. Daarnaast zijn we met een eigen wagenpark van meer dan eenheden een aantrekkelijke partner voor transport van losgestorte ladingen in Nederland en Duitsland. Deze paardenmest vindt zijn weg naar de champignonteelt. Als hobbyboer of particulier land (laten) bemesten?


Let op dat het volgens de regels gebeurt. Een aantrekkelijke aanbieding om mest uit te rijden kan al snel een flinke financiële kater opleveren. Er zijn namelijk regels voor het uitrijden van mest en normen voor de hoeveelheid. Mest kopen en verkopen kan eenvoudig op Mestportaal.


Drijfmest, vaste mest, per ton ophalen of brengen. Vragen en aanbieden doet u gratis door op. De vervoerder vult eerst het Vervoersbewijs dierlijke meststoffen in.


De gegevens over het gewicht en het tijdstip van lossen worden later op het VDM vermeld. Ook voor een particulier met maar paard geld de regel dat de mest niet zo maar op de grond gegooid mag worden. Een dichte , geen waterdoorlatende , bak is vereisd.


Zolang niemand het weet en er geen haan naar kraait is er niet veel aan de han maar je zal maar een lastige buur hebben die het aan geeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts