woensdag 24 oktober 2018

Houten bijgebouwen engelse stijl

Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Over Ons Pagina - Kozijnshop. Binnen werkdagen geleverd!


Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.

Wood Arts bouwt met veel passie aan uw tuinhuis, garage, guesthouse, poolhouse of ander houten bijgebouw in Engelse stijl. Dat gebeurt met de hand en volledig op maat. Elk project is een unieke totaalrealisatie in nauwe samenspraak met u en volledig in harmonie met uw woonstijl. Bijgebouwen landelijke stijl op maat.


Heritage Buildings uit Schoten realiseert authentieke houten bijgebouwen in landelijke stijl , volledig op uw maat. Wij specialiseren ons al meer dan zestien jaar in deze unieke Engelse stijl. Daarmee zijn we de absolute pionier in de Benelux.


Crown Oak: eiken bijgebouwen Crown Oak is reeds meer dan jaar gespecialiseerd in eikenhouten bijgebouwen , van ontwerp tot productie en plaatsing van exclusieve eikenhouten bijgebouwen op maat.

Houten bijgebouwen Engelse stijl - Livinlodge CLASSIC. Meer dan zomaar bijgebouwen. Of je nu kiest voor een eenvoudige berging, een overdekt terras voor een gezellige familiebarbecue, een poolhouse met sauna of een volwaardig buitenverblijf in eigen tuin: landelijke bijgebouwen zijn altijd een meerwaarde. Deze uiteenlopende realisaties zorgen ongetwijfeld voor de nodige inspiratie. Voor alle houten bijgebouwen hanteert ’t Landhuys consequent de authentieke Engelse stijl.


Een prachtig poolhouse langs uw zwemba een privaat buitenkantoor in uw tuin, een gezellig overdekt terras, een buitenkeuken, een stijlvolle overkapping voor uw jacuzzi tot zelfs een volledig uitgerust buitenverblijf met wellness faciliteiten. Authentieke Engelse houten bijgebouwen , volledig op maat. Al zestien jaar focussen wij ons met vakmanschap volledig op dit bijzonder marktsegement.


Onze houten bijgebouwen op maat kunnen dienen voor talrijke doeleinden. Of u nu houdt van een klassiek eiken bijgebouw in Engelse stijl of een modern bijgebouw met een strak design, kwaliteit en maatwerk vormen steeds de rode draad in de realisatie en afwerking van uw project. Zo krijgt u een exclusief houten bijgebouw dat uw wensen en dromen overtreft. Met een tuinhuis in cottage stijl , dompel je je tuin onder in een instant Engelse countrysfeer.


Typisch zijn de verfijnde constructiedetails zoals zwart sierbeslag, een metalen dakgoot en de rustieke Pottelberg dakpannen. Door je landelijke tuinberging uit te breiden met een pergola, geniet je optimaal van het heerlijke buitenleven. Deze gebouwen kunnen in de typische Engelse cottage stijl zijn, als meer modernere en strakke uitvoeringen.


Of het nu gaat om een poolhouse, houten bijgebouw , houten carport, tuinberging of houten aanbouw, wij staan u bij van ontwerp tot afwerking. Belgo garant ontwerp en plaats je houten bijgebouwen en tuinconstructies in hout in een klassieke, landelijke, cottage stijl.

Ontdek ideeën over Huis Extensies. Wij doen zowel eiken houten bijgebouwen in landelijke stijl tot een hedendaags poolhouse in de door u gewenste houtsoort. Het gebruik van een houten frame en beplanking in combinatie met een pannen of een rieten dak vormen een harmonieus geheel. Eiken bijgebouw in landelijke stijl Houten Houten poolhouses Woodproject.


Een stijlvol bijgebouw is een echt meerwaarde voor uw woning. Bij Woodstar bent u verzekerd van een exclusief houten bijgebouw volledig op maat. Woodstar ontwerpt een luxe houten bijgebouw dat afgestemd is op de. Eikenhouten bijgebouwen vangen meteen de aandacht van elke bezoeker of voorbijganger.


Ze zijn al decennialang een favoriet bij bouwers en verbouwers die begrijpen dat elk detail van hun domein de nodige elegantie verdient. Luxury Wood Concepts verzorgt niet alleen de realisatie van exclusieve houten bijgebouwen zoals poolhouses, stallen, gastenverblijven, priëlen, etc. Tevens kunnen wij u een totaalconcept aanbieden door onze samenwerking met verschillende specialisten in hun vakgebied.


Wij hebben een groot bijgebouw gezet van 9m lang x 6m diep en nog een stukje naar het huis van 2. Onderste 45cm zijn opgemest om later blauwe hardsteen tegen te plakken. Is voor auto´s naast elkaar te zetten en tuinberging. Gebruikte materialen: eiken balken van 15xen dat waren er veel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts