woensdag 24 oktober 2018

Houten overkapping met glas

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Op zoek naar een Overkapping? Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan!


Geniet van uw nieuwe houten overkapping , snel gebouwd door echte specialisten. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment!

Douglas Overkapping 4x4m - 3. De houten overkapping met glazen dak is ontwikkeld volgens onze filosofie: kwalteit, design en functionaliteit moeten samen komen. Onze visie was het creëren van een overkapping naar onze eigen signatuur. Met onze blik gericht op de toekomst, gewapend met decennia aan ervaring.


Met gepaste trots kunnen wij zeggen: de houten overkapping is. Houten veranda met glazen dak kopen? Geef uw veranda of terras een rustieke uitstraling met de Lariks houten terrasoverkapping voorzien van glazen dak.


Alle houten balken worden op maat gezaag geïmpregneerd en gekantfreesd en de muurbalk en dwarsligger worden ingefreesd.

Zo heeft uw houten overkapping meteen de juiste afstand en het juiste afschot. Buitenkamer van hout met glas en glazen wanden. Terrasoverkapping van hout uitbreiden met glazen wanden vast, kantelbaar of schuifbaar op deze manier ontstaat er een hardhouten buitenkamer waarin het in ieder getijde van jaar goed vertoeven is. De houten terrasoverkappingen van Jumbo zullen u dan ook bijzonder aanspreken.


De overkappingen zijn een exclusief design van Jumbo. De sfeer van het ongecompliceerde landleven en modern comfort gaan hier hand in hand. U kunt kiezen voor een houten overkapping met doek óf met glas.


Er moet altijd iets te dromen blijven. En daar hebben we bij Jumbo rekening mee gehouden. De aluminium overkapping met glas kunt u namelijk heel goed uitbreiden met een glazen wand.


U zou ‘m eens moeten bekijken in onze showroom. Waarom zouden we er niet metéén een buitenkamer van maken? De terrasoverkapping van glas kan ook met dubbele staanders gezet worden. De dubbele staanders zijn extra stevig en zien er daarnaast stijlvol uit.


Bovendien kunt u de overkapping naar wens laten uitbreiden met een hardhouten vloer, dakgoten, terrasheaters en verfwerk. Dergelijke kant en klare terrasoverkapping en veranda modellen vindt u op deze pagina. Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak.

Groot assortiment Overkappingen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Een houten overkapping met glas.


Uit het verleden is al vaker gebleken dan hout en glas een goede combinatie zijn bij een overkapping op maat. Ook in Sint Odiliënberg is een houten overkapping gecombineerd met glas. De glazen zijwanden voorkomen dat u constant. U kunt dan ook als het weer wat minder is heerlijk uit de wind zitten waardoor u het gehele jaar door optimaal kunt genieten van uw prachtige. Zo bent u ook onder uw veranda dak beschermd tegen de zon!


Heeft u toch liever gelaagd glas ? Dan bieden wij u gelaagd glas met extra veiligheid. Het is ook mogelijk om een houten veranda op maat te laten maken. Een overkapping aan het huis of toch liever een vrijstaande veranda?


Vrijstaande overkapping of overkapping aan huis of tuinhuis. Tuinoverkapping, carport, prieel of houten veranda. U vindt bij ons zowel houten overkappingen als overkapping met doorzichtig dak van glas of polycarbonaat. Met de stevige betonsokkels staat hij rotsvast.


Als u op zoek bent naar een overkapping met oversteek dan kiest u voor deze overkapping. Met een glazen overkapping heb je immers volledig doorzicht zonder enige vorm van vertekening. Een glazen overkapping heeft dan ook diverse belangrijke voordelen. Daarnaast hoor je weinig geluid bij regen en is het materiaal gladder dan kunststof, waardoor het minder snel vuil wordt.


Glas is een zeer duurzaam materiaal, het veroudert nooit en. Voor de beglazing heeft u de keuze uit mm polycarbonaat platen met 1-UV protectie of juist volledige UV-bescherming. Ook kunt u kiezen voor een dak dat is voorbereid voor (veiligheids) glas. Neem daarvoor gerust contact met ons op.


Zo kunnen onze specialisten met u meedenken, zodat u het gewenste product bij u thuis verkrijgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts