vrijdag 5 oktober 2018

C profiel afmetingen

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Laat je inspireren door onze C A collectie. Eerst passen, achteraf betalen!


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.

Onze C profielen produceren wij snel op een van onze moderne profileerlijnen volgens de hoogste kwaliteitseisen. Wilt u de standaard profielen voorzien van een maatwerk gatenpatroon? Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe.


Dit C - profiel is zowel vast te schroeven als vast te knijpen aan een U- profiel. De kans op doorbuiging is dan geringer omdat een koudgevormd C profiel meer aan druk- en trekbelasting kan verdragen. Koudgewalste c profielen zijn bij CM Staal beschikbaar met wanddiktes van tot millimeter.


Houd u er ook rekening mee dat een c profiel staal een hoger soortelijk gewicht heeft. Koudgevormde profielen zijn gezet uit plaat en vallen buiten dit artikel.

Deze liggers worden aan het vloeroppervlak en plafond bevestigd. Hieronder een weergave van dit Metal Stud profiel in combinatie met de afmetingen. Om u beter van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om onderstaande velden in te vullen om de chat te starten.


Staalprofielen zijn producten met een speciale doorsnede die over de gehele lengte hetzelfde blijft. De naam van het profiel - bijvoorbeeld U of T- profiel - is afgeleid van de dwarsdoorsnede. Stalen profielen zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen.


Verschillende normen bepalen de eisen voor gewicht, afmetingen , toleranties en statische waarden. Onze technische dienst geeft u graag advies over het gebruik. Voor u bestel morgen geleverd.


Gratis bezorgd vanaf €450. Snel en gemakkelijk stalen profielen kopen. C -profielen worden gebruikt als gording ter ondersteuning van wanden en daken.


Leverbaar in alle denkbare afmetingen , kwaliteiten, vormen en lengtes. Geniet van dagelijkse levering door ons fijnmazig distributienetwerk en de mogelijkheid om uw materiaal op te halen bij onze afhaalbalies. Indien nodig leveren wij uw bestelling dezelfde dag met onze StaalExpress.


C - profiel -rail van 30xmm, geschikt om de monteren aan de zijkant van alle staande inch serverkasten. Over de gehele lengte geperforeerd met gaten van 18x6.

Eenvoudig online bestellen. Een C metalstud profiel wordt ook wel genoemd: verticaal profiel , staander of MSV. Een U metalstud profiel wordt ook wel genoemd: horizontaal profiel , ligger of MSH.


De metalstud scheidingswanden zijn opgebouwd uit een raamwerk van metalstud profielen en gipsplaten. Deze metalstud profielen vormen de draagconstructie bij de wandsystemen. Technische gegevens met per product de relevante normen, de maximale handelslengte en de belangrijkste ontwerpgegevens, zoals gewicht, afmetingen , weerstandsmoment en traagheidsmoment.


Draagkrachtgrafieken voor eenvoudige liggers en kolommen voor de meest voorkomende situaties om snel en inzichtelijk het juiste profiel te kunnen schatten. Meranti C profiel Onderdorpel kozijnhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts