donderdag 18 oktober 2018

Fietstrommel

Nieuwe fietstrommel Is er geen fietstrommel in uw buurt of straat? Stadsbeheer besluit namens de gemeente en na overleg met het betrokken Gebied of er wel of niet een fietstrommel wordt geplaatst. De Fietshangar van Heijmerink Wagemakers is de ideale stallingsruimte voor maximaal vijf fietsen.


Met zijn compacte, transparante vormgeving zorgt de duurzame fietstrommel voor een opgeruimd beeld in de straat, bij een bedrijfspand of op eigen terrein. Aanvraag fietsparkeerplek in een fietstrommel.

Een aanvraag voor een plek in een bestaande fietstrommel kunt u doen via de website: VeiligStallen. Click op de fietstrommel van uw keuze voor meer informatie over de betreffende fietstrommel. Velo-Boxx biedt een gamma van veilige fietsenstallingen aan. De stallingen voldoen als weldoordacht Belgisch kwaliteitsproduct aan alle veiligheidsnormen en comfort.


Mocht u een plek bemachtigen in de fietstrommel en mocht u tegenkomen dat uw fiets niet past of hinder zal veroorzaken aan de andere huurders dan kunt u het abonnement kosteloos ontbinden. Wanneer uw het abonnement neemt en u geeft hinder aan de andere huurders door bovenstaande redenen dan hebben wij het recht om uw abonnement te ontbinden. We plaatsen de trommel ongeveer maanden na goedkeuring van de aanvraag.


Beoordeling van uw aanvraag.

Bakfietsen en fietsen met vaste kratten passen niet in de fietstrommel. Biesieklette beheert en verhuurt de fietstrommels. U kunt als bewoner een plek in een fietstrommel huren voor ongeveer € per maand. Bij ProVelo kunt u een fietstrommel kopen voor het fraai en veilig opbergen van uw fietsen, andere kleine voertuigen en natuurlijk ook spullen, zoals tuingereedschap, tuinmeubilair, containers en buitenspeelgoed. Een fietstrommel is een kleine afsluitbare fietsenstalling op de openbare weg om diefstal en beschadiging te voorkomen.


De gemeente plaatst voorlopig geen nieuwe fietstrommels meer in Delft. De fietstrommel is speciaal bedoeld voor bewoners die niet beschikken over bergruimte. Citaat: In Gent gaat een proefproject met fietstrommels van start. De stalling heeft de vorm van een broodtrommel en is bedoeld voor mensen die thuis geen plaats hebben om een fiets te stallen.


Alle stallingen en kluizen in uw gemeente op één kaart. Stal uw fiets veilig in een bewaakte stalling of kluis en voorkom diefstal. Heeft u zelf geen ruimte om uw fiets te stallen? Er komen geen nieuwe fietstrommels bij maar u kunt zich wel aanmelden voor een plekje in een fietstrommel via de website van biesieklette.


Je mag de fietstrommel enkel gebruiken voor je eigen fiets en niet als extra bergruimte. Alle herstellingen aan de fietstrommels worden door de stad Hasselt betaal tenzij deze het gevolg zijn van een nalatigheid van de parkeerder. In woonwijken worden fietstrommels soms aan de openbare weg geplaatst ten behoeve van bewoners die niet beschikken over voldoende eigen bergruimte.

Meestal zorgt de plaatselijke overheid voor plaatsing en onderhoud van fietstrommels. In een fietstrommel is meestal ruimte voor vijf fietsen. Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor het veilig stallen van fietsen?


Jan Kuipers Nunspeet biedt zowel open als afsluitbare overkappingen voor de openbare ruimte en bedrijventerreinen. Standaard bieden wij diverse fietsoverkappingen, maar ook een fietstrommel en fietskluis vindt u terug in ons aanbod. We hebben geen woorden gevonden voor ` Fietstrommel `. Jammer dat we niet konden helpen!


Misschien heb je meer geluk met deze tips: Laat niet-zo-belangrijke woorden weg. Overzicht van fietstrommels in Utrecht. Dieven halen fietstrommel leeg in Rotterdam-Zuid. Fietsbezitters die hun fiets in de trommel aan de West-Varkenoordseweg in Rotterdam-Zuid hadden gestald kregen vanochtend wel een heel onaangename verrassing.


Geen beschrijving voor deze. Koop en verkoop fietsenstalling eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! BEVEILIGT UW FIETS TEGEN DIEFSTAL – SINOSAFE.


Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts