donderdag 25 oktober 2018

Les muriers

Geniet van een Heerlijke vakantie op camping Les Mûriers in Frankrijk! Zwembaden met de coolste glijbanen. Bekijk Les Muriers en boek voordelig op TUI. Onbezorgd genieten met TUI!


U krijgt direct een bevestiging.

Camping les Muriers in Vendres Plage is een rustig gelegen en kindvriendelijk vakantiepark. Het kinderplezier spat eraf in het grote watercomplex met zwemba glijbanen, waterstromen, een jacuzzi, een fontein en een pierenbad. Ook voor de sportieveling is er genoeg te doen op het multisportterrein.


Dit vakantiepark biedt WiFi tegen een toeslag. Elke accommodatie heeft een terras, een zithoek en een tv met Franse zenders. De eigen badkamer is uitgerust met een douche en een.


Er is een groot zwempark met waterglijbanen. Domaine Les Mûriers Het vakantiepark ligt op ca.

In het hoogseizoen wordt animatie geboden voor jong en oud. Vakantiepark Les Mûriers is rustig gelegen op een terrein van ca. Zuid-Frankrijk zo vaak naar verlangt. Tegenover het park ligt een fascinerend natuurpark, bezaaid met vijvers. Maar op de camping kun je natuurlijk ook heerlijk zwemmen in een van de zwembaden, die deels verwarmd zijn, of van een van de waterglijbanen afsuizen.


Vanuit de camping kun je allerlei uitstapjes maken. Camping Les Mûriers biedt voor het hele gezin een heerlijke ontspannen vakantie, vlak bij het gezellige badplaatsje Valras! Het ligt in het centrum van Romans-sur-Isère, op km van het treinstation van Valence.


Ze zijn allemaal voorzien van gratis WiFi en een eigen badkamer met een douche. De woning heeft een grote woon- en eetkamer en is recent uitgebreid met slaapkamers, badkamers en een splinternieuwe en goed uitgeruste keuken. Er zijn alleen huuraccommodaties beschikbaar.


Camping Municipal Les Mûriers in Montmerle sur Saône, Ain, Frankrijk. Huur vakantiehuis Sous Les Muriers - Félines-Minervois. Vrijstaand Open haard Internet Met zwembad. Het strand is te bereiken via een wandelweg. Boek direct bij de eigenaar.


Villa Les Mûriers, Bargemon, France.

Geniet op deze camping van de Middellandse Zee die zich bevindt op loopafstand van de huuraccommodatie waar je in verblijft. De camping beschikt over ruim 1mooie huuraccommodaties, dit zijn mooie ingerichte bungalowtenten. De camping LES MURIERS is gelegen in Vendres in de Hérault, in de Occitanie, een regio waarin u op adembenemende taferelen voor u in petto heeft. De naam van het huis is Les Muriers , genoemd vanwege de moerbeibomen die in de voortuin staan en fijne schaduw geven tijdens warme dagen. Les feuilles simple, alternes, caduques, sont munies à la base du pétiole de stipules libres, caduques.


U wordt op dit familiepark sympathiek ontvangen voor een vakantie met zon en zee, ontspanning en rust. Ontdek de regio PROVENCE ALPES COTE-AZUR en geniet van de beste tarieven bij LOGIS Hotels. Zo is er een mooi zwembadencomplex, een kindvriendelijk zandstrand en Nederlandstalige animatie in het hoogseizoen.


Terwijl de jongste vakantiegangers zich vermaken in een van de kinderbadjes kom jij helemaal tot rust op één van de ligstoelen op het zonneterras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts