maandag 15 oktober 2018

Indoor x omgevingsspray

Alle merken ongediertebestrijding! Ongediertebestrijding vanaf €39. A-merken geselecteerd door dierenartsen. Dit middel doodt vlooien, larven van vlooien en andere insecten.

Indoor-X omgevingsspray is een spray ter behandeling van de ligplaats en de omgeving van honden en katten. Indoor - X is een omgevingsspray tegen ongedierte. Wanneer jouw hond of kat vlooien heeft bevindt van de vlooienpopulatie zich op jouw dier en de rest in de omgeving. Combineert een snelle aanvangswerking met een lange nawerking.


Doodt vlooien, andere kruipende insecten (mieren, kakkerlakken, kevers, zilvervisjes), vliegende insecten zoals vliegen, muggen, wespen en motten en ander ongedierte. Met Indoor X wordt voorkomen dat er een vlooienplaag ontwikkeld door preventief de omgeving in huis te sprayen. Het doodt vlooien, vlooienlarven en andere insecten in huis gedurende 4-weken.

Voor gebruik als omgevingsspray. Flacon is voldoende voor een oppervlakte van ongeveer 1m2. Met de anti-vlooienspray wordt voorkomen dat er een vlooienplaag ontwikkeld door preventief de omgeving in huis te sprayen.


Tetramethrin heef teen knock-down effect op kruipende insecten. Indien jouw hond of kat vlooien heeft is het van belang om ook de omgeving goed te behandelen, aangezien het grootste gedeelte van de vlooienpopulatie zich in de omgeving van het dier bevindt. Vlooien en teken middel - va € 39. Diverse ongediertebestrijding! Grootste aanbod dierenbenodigheden.


Meerdere aanbieders online. Alle geneesmiddelen voor hon kat, knaagdieren en vogels. Het grootste online winkelcentrum. Eenvoudig online besteld en direct aan huis geleverd door Drogix.


Met een omgevingsspray worden de vlooien en de larven in uw woning direct gedood. Shop nú dierenbenodigdheden. Omgevingsspray voor slechts € 109.


Wie weet er een goede omgevingsspray waarvoor we niet een week buiten in een tent.

Virbac indoor X gekocht bij de dierenarts en zo goed als. Beste prijs dierenbenodigdheden. De omgevingsspray werkt gedurende 4-weken na behandeling. Doordat de larven geen kans meer krijgen om om zich tot volwassen vlooien te ontwikkelen, wordt de voortplantingscyclus van de vlo door het gebruik van een omgevingsspray effectief doorbroken.


Het kan preventief gebruikt worden voor het vertrekken op vakantie maar werkt ook goed als er al sprake is van een vlooienplaag. Een bus van 4ml is genoeg voor een oppervlakte van 1m 2. Nooit grote oppervlakken (wanden of vloeren) behandelen. Aan te raden is de spray eerst te testen op een onopvallende plek alvorens je deze gebruikt op meubels, tapijt, stoffen, kunststof of houten oppervlakken.


Dit om eventuele kleurverandering of beschadiging te voorkomen. Na gebruik van de omgevingsspray de ruimte goed ventileren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts