donderdag 25 oktober 2018

Overkapping hoekmodel

Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom overkapping zien! Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Met een kapschuur in hoekmodel in uw tuin ontstaat er een geheel nieuwe ruimte om van het buitenleven te genieten, tot rust te komen, of samen te dineren.


Dankzij het geraffineerde ontwerp biedt de kapschuur in hoekmodel ten opzichte van de reguliere kapschuur meer benutbare oppervlakte, terwijl de hoekvorm zorgt voor een intiemer geheel.

De overkapping is optioneel uit te breiden met diverse wandelementen, en beschikt standaard over EPDM dakbedekking. Iets wat dit tuinhuis uniek maakt, is dat de overkapping zowel links als rechts aangebouwd kan worden. Deze overkapping maakt het mogelijk om heerlijk van de buitenlucht te genieten, terwijl u toch droog kunt zitten. Naast het voorrecht van deze overkapping , kunt u uw eigendommen veilig achter slot en grendel zetten.


Deze houten berging met overkapping is geheel op maat gemaakt, naar de wensen van onze opdrachtgever. Een prachtige eikenhouten berging met overkapping is opgeleverd in Ruinerwold.

Afgelopen week is in Ruinerwold deze eikenhouten berging met overkapping opgeleverd. Het hoekmodel Outdoor Cabin Excellent is een overkapping speciaal voor de hoek van de tuin. Hoekmodel blokhut of tuinhuis uit voorraad leverbaar. Eigenlijk kost het je totaal geen leefruimte want de diepte van je tuin wordt zo optimaal benut.


Gebruik het tuinhuis als lekkere loungeplek, als kookplek of bijvoorbeeld als speelplek voor de kinderen. U ziet de schoonheid van een eikenhouten tuinhuis met veranda. Voorbeeld zelf overkapping maken van lariks douglas hout.


Staanders We adviseren bij een overkapping van bij meter voor stuks verticale palen (ook wel staanders genoemd) te kiezen. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. De authentieke eikenhouten gebinten geven een robuust en landelijk karakter aan deze stijlvolle eikenhouten tuinhuis met veranda. Gebruik 'm als lekkere loungeplek, als kookplek of bijvoorbeeld als speelplek voor uw kinderen.


Bekijk het project 'Kapschuur in hoekmodel - Hulsberg - Limburg' van Landelijke Bouwstijl, traditioneel bouwen met karakter! De Living Modulair hoekmodel is een overkapping speciaal voor de hoek van uw tuin. Met de Hillhout Living Modulair Excellent stel je eenvoudig je eigen overkapping samen.


Gemaakt van topkwaliteit Noord Europees vurenhout.

De living Modulair is voorzien van gelamineerde staanders 12x12cm. Het is lastig in te schatten hoeveel jij precies zal betalen voor jouw project, omdat de prijs afhankelijk is van bijvoorbeeld het materiaal dat je gebruikt, de afmetingen, de plaatsingskosten en ook het type overkapping dat je kiest. Al het vurenhout in de Hillhout Living Modulair is geïmpregneerd zodat deze lang meegaat. Vervolgens kun je hier ook nog extra opties aan toevoegen, zoals zonnewering, verlichting en verwarming.


De vaste achterwand is voorzien van het unieke designprofiel. U bent op zoek naar een hoekmodel tuinkantoor zonder overkapping ? Bovendien is de Living uitgevoerd met zware schoren van 9x9cm en ingekeepte gordingen en ringbalken. Dat kan op vele manieren met hout. Bij een Douglas overkapping maken, wordt vaak gebruik gemaakt van ‘potdekselplanken’ oftewel Zweeds rabat. Deze planken vallen deels over elkaar heen (potdeksel-effect) wat een robuuste uitstraling geeft.


Gaat u een overkapping bouwen met wanden, dan wilt u natuurlijk ook mooie gevelbekleding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts