donderdag 11 oktober 2018

Telescopische heggenschaar lidl

Specialistisch advies nodig? Klanten beoordelen ons met een 9. Afhalen is mogelijk in ons magazijn in Rhenen. Duitse kwaliteit voor de laagste prijs.


Vergroot uw tuinierplezier met de Tuinaccessoires van Bakker.

Van heggenschaar tot hoogsnoeier. Met snoeischaren wordt het bijhouden van je planten, bomen of heg een gemakkelijk klusje. Een netsnoer heb je namelijk niet nodig.


De totale lengte van de Lidl heggenschaar is 2. Maak je heggen perfect strak in model voor het nieuwe seizoen bij LIDL online kopen Kies. En omdat je natuurlijk niet voor elke tak, bloem of heg dezelfde snoeischaar kunt gebruiken, vind je op Lidl -Shop. Zo vind je heel gemakkelijk de juiste schaar voor jouw.


De machine is lid van de Power-X-Change familie en daardoor zeer uitwisselbaar.

Wil je een telescopische heggenschaar kopen? Zo kom je er zonder ladder toch makkelijk bij. Kijk bij de aanschaf van een telescoop heggenschaar ook naar de meslengte en de snijdikte! IKRA elektrische telescopische heggenschaar 2inITHK 8is een krachtige telescopische heggenschaar speciaal gemaakt voor de doe-het-zelver.


Deze heggenschaar komt met een kettingzaag uitbreiding. Deze is dus naast het snoeien van takken ook geschikt voor het zagen van grotere takken. De tien best verkochte telescopische heggenscharen.


Hieronder staan de tien best verkochte telescopische heggenscharen van dit moment. Per model krijg je een korte uitleg van de eigenschappen en de plus- en minpunten. Op die manier kun je snel zien welke telescopische heggenschaar voor jou het meest geschikt is. Heggenscharen nu al vanaf € 199. Kies uit producten vanaf € 296.


Ontdek nu ons uitgebreide assortiment heggenscharen. Voor de laagste prijs op Beslist. Creëer buiten ook een thuisgevoel!


Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Lidl makkelijker en persoonlijker te maken. Zo kunnen wij samen met onze partners advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen op social media.

Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met de verwerking van de verkregen gegevens. De telescopische steel is in hoogte verstelbaar van 1centimeter tot 2centimeter, waarmee je een werkhoogte tot wel meter bereikt. Dankzij het lasergesneden mes van 5millimeter kun je takken met een diameter tot mm zeer nauwkeurig snoeien. De verstelbare kop en de telescopische aluminium schacht zorgen voor een perfect bereik en de juiste hoek. Een telescopische heggenschaar of stokheggenschaar is ideaal om hoge heggen veilig te snoeien.


Door de uitschuifbare steel en draaibare kop kun je gemakkelijk en snel de bovenkant van een heg snoeien zonder ladder. Ook lage struiken en heggen zijn met een heggenschaar op steel makkelijk te bereiken zonder te hoeven bukken. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Deze optie kan gemakkelijk verwisseld worden en biedt dan.


Met een verlengde heggenschaar inclusief draaibare kop kop je gemakkelijk bij de bovenkant van de haag en hoef je niet op een ladder te klimmen. Zo ga je snel, veilig en effectief te werk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts