woensdag 31 oktober 2018

Duinrell zwembad prijzen

Creëer buiten ook een thuisgevoel! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp.


Koop online je kaartje voor het Attractiepark of Tikibad met korting!

Ontvang de tickets direct in je mail en laat ze. Kom naar het Tikibad: het grootste waterpark van de Benelux! Het is het meest complete tropisch zwembad in Zuid-Holland.


Glij van een van de zestien unieke glijbanen zoals de snelle Tyfoon of de relax in de Lazy River. Wat zijn de prijzen eigenlijk? Kinderen tot en met jaar: Vanaf jaar excl.


Genoemde entreeprijs is de prijs aan de kassa voor een bezoek aan het Tikibad van 16:uur tot 22:uur. Alle prijzen zijn per persoon.

Online boeken is goedkoper. Kinderfeestje: arrangementen vanaf € 1per. Wil je bijvoorbeeld een hele dag entree tot het Tikibad? Of wil je maar uurtjes waterpret beleven. De prijzen zijn afhankelijk van hoe je zelf je dagje uit samen stelt.


Gedurende het winterseizoen zijn attracties beperkt geopend. Dit tropische zwemparadijs vlakbij Den Haag heeft maar liefst unieke glijbanen, en zwembaden binnen en buiten. Ga je van de supersnelle Tyfoon, wil je rondtollen in de Cycloon, zwemmen in het golfslagbad of lekker ontspannen dobberen op de Lazy River?


Bespaar tot wel via kiesproduct. Jouw nieuwe favoriete zwembad prijzen kopen? Tikibad: plussers: Tikibad uur tijdens opening park: Tikibad uur tijdens. Het familie-vakantiepark ligt midden in de natuur en vlak bij het strand. Wassenaar ligt tussen Scheveningen en Katwijk aan Zee.


Je vindt hier alles voor een heerlijke familievakantie! Daarvoor hadden we eerst genoten van een paar attracties en een frisse duik in het Tikibad zwembad. Wat de winkel betreft was het duidelijk al winterperiode (begin november). Helft van de rekken was gewoon leeg.


Verder kon je vooral bij La Place eten.

Prijzen hier waren duur (je hebt uiteindelijk wel al betaald om hier te zijn, dus dan nog eens zo'n prijzen vragen is niet echt ok). U kampeert midden in de duinen, maar met alle bezienswaardigheden van de grote steden om de hoek van de camping! Dit is goedkoper dan het kopen van een dagkaart voor zowel het park als het zwembad.


Je betaalt in dat geval alleen voor de uren die je echt in het park wilt doorbrengen. Korting op online tickets. Wanneer je jouw entreetickets online bestelt, ben je een stuk voordeliger uit.


Duinrell Plaza: Een beetje een tegenvaller.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts