maandag 29 oktober 2018

Flymo bladzuiger

Dé specialist op het gebied van schoonmaakmachines en elektrotrekkers. Verhagen Leiden is een familiebedrijf met passie voor techniek. Specialistisch advies nodig? Ruim assortiment Bladzuiger flymo. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Door het “Clean Van” systeem raakt de GardenVac nooit verstopt en kun je hem (uniek!) zelfs gebruiken voor het opzuigen van papier, blikjes en ander zwerfvuil ( shredderdraad verwijderen).

Met behulp van een Flymo bladblazer blaas je snel je tuin schoon. Ook genieten van een schone en opgeruimde tuin? Kies dan een van de Flymo bladblazers uit ons assortiment.


Het aanpassen van blazen naar zuigen kan zeer eenvoudig zonder dat daarvoor gereedschap nodig is. Dankzij de 16:shredder worden de opgezogen bladeren. Flymo is nu ter beoordeling opgestuurd naar leverancier.


Hopelijk durft die Flymo te wijzen op de constructie fout, want het winkelpersoneel gaf aan dat bij een schoepen bladblazer er ook door kleine steentjes schade kan ontstaan, en dit hier ook wel het geval kan zijn. In de Flymo webshop vind je het gehele Flymo assortiment tuingereedschap.

Voor het onderhouden van je tuin biedt Flymo diversen praktische tuingereedschappen om de klus te klaren. Flymo zweefmaaiers, bladblazers en grastrimmers zijn een begrip voor de echte tuinliefhebber. Alle Flymo bladzuigers versnipperen de bladeren als ze worden verzameld. Dit vermindert het volume zodat u meer capaciteit heeft voor het opvangen van bladeren. Als je eenmaal de bladeren op één hoop hebt geblazen zet je de bladblazer op de zuigfunctie om de bladeren te versnipperen.


Hierdoor kun je meer bladeren kwijt in je opvangzak. De opvangzak heeft een capaciteit van liter. Mijn flymo xlb 3slaat na poosje af. Reageer op deze vraag Misbruik melden. Door het Clean Van systeem raakt de GardenVac nooit verstopt en kunt u hem (uniek!) zelfs gebruiken voor het opzuigen van papier, blikjes en ander zwerfvuil (shredderdraad verwijderen).


Maak uw tuin en oprijlaan bladvrij met deze elektrische bladblazer en -zuiger van Flymo. Deze blazer is erg praktisch door de verschillende functies die het heeft. Dit apparaat kan bladblazen, bladzuigen, versnipperen en het heeft een straalzuiger voor vochtige tuinafval. Bestel online bladblazers of bladzuigers van Gardena of Flymo. Bezoek de webshop van Gardena- Flymo -Dealer.


Daarvoor heeft Flymo een elektrische bladblazer. Zo blaas je de bladeren snel en makkelijk weg. Dit gaat een stuk sneller dan het harken en is ook nog eens veel leuker om te doen.

Met Flymo wordt tuinieren makkelijk en leuk. Daarmee blaas je over korte afstand veel tuinafval bij elkaar. Hij is voorzien van een extra handvat, zodat je hem gemakkelijk hanteert.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts