woensdag 5 december 2018

Betonplaten kopen

Koop direct bij de fabrikant. Betonplaten en Stelconplaten uit voorraad leverbaar. Vind betonplaten kopen als je nu zoekt. Haal vandaag nog die maat 1winterjassen in huis.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze betonplaten ? Onderstaand vindt u een overzicht van onze gehele collectie betonplaten.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


De betonplaat kan met stalen hoekrand of zonder stalen hoekrand geleverd worden. Binnen werkdag uw offerte. FVR-Trading levert een breed scala aan betonplaten. Steeds meer mensen kiezen ervoor betonplaten te kopen. Dit vanwege de snelle levertij duurzaamheid en waardevastheid.


Deze betonplaten zijn standaard voorzien van hijsogen (zonder hijsogen is uiteraard ook mogelijk).

Naast nieuwe betonplaten heeft Dam Beton ook een groot assortiment aan gebruikte betonplaten. Deze 2e hands betonplaten komen terug in onderstaande tabel en geven een overzicht van het huidige aanbod gebruikte betonplaten. Instructie vóór het leggen van de betonplaten.


Hieronder vindt u de meest actuele prijslijst van SlimBestraten. U kunt deze lijst printen en meenemen naar de showroom. Daar kunnen wij van deze prijslijst meteen uw bestellijst maken.


De hieronder vernoemde prijzen zijn inclusief BTW. Doordat wij al jaar lang intensief actief zijn in de betonplaten markt, hebben wij veel specifieke productkennis. Daarnaast werken wij met meer dan fabrieken samen zodat u nooit teveel betaald voor bijvoorbeeld transport.


Een Constar vloer is eenvoudig te leggen, weer op te nemen en te herleggen. Bestrating is niet compleet zonder betonplaten. Onze betonplaten , oftewel industrieplaten, worden geproduceerd in onze eigen fabriek en worden grotendeels geleverd met ons eigen transport. Hierdoor kunnen we altijd zorgen voor een betonplaat van hoge kwaliteit mét een snelle levering.


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Bent u op zoek naar betonplaten voor het verharden van een industrieterrein, kavelpad of parkeerplaats?


Deze Xcon platen van het merk Excluton bestelt u bij ons per stuk of per volle wagen. Met deze Xcon platen legt u snel en goedkoop en verhard terrein aan.

Stelcon betonplaten zijn te herkennen aan het merk Stelcon dat u altijd terugvindt in de bedrijfsvloer en stalen hoeklijn. Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Het aanleggen van betonplaten is vakwerk. Voor het aanleggen van betonplaten zijn meerdere werkwijze. De platen kunnen direct vanaf de vrachtwachten worden geplaatst, met een schranklader of doormiddel van een kraan.


Lees hier meer over het aanleggen van betonplaten of bekijk hieronder de video’s. Bestel online uw betonstenen op Nusierbestrating. De betonplaten die wij aanbieden beschikken over uiteenlopende eigenschappen.


Ze zijn bestand tegen een hoge aslast en verkrijgbaar in diverse maten en verschillende diktes. Klein project of groot project, met onze uitstekende kwaliteit betonplaten slaagt u. Ons gamma bevat alle diverse maten en hoogtes betonplaten en -palen die u niet overal kan vinden. Waarom kopen bij Anmabeton ? Ruime keuze in verschillende betonplaten en -palen. Materialen worden zorgvuldig op paletten geplaatst zodat deze bij transport niet beschadigd worden. Bij Bouwkampioen kan je betonplaten en betonpalen aan een scherpe prijs kopen of bestellen online en snel thuis laten leveren.


Bij bouwcenter Vanhulle hebben wij een uitgebreid gamma met kwaliteitsvolle betonplaten en andere betonproducten. Wij bieden keuze uit een groot assortiment betonplaten online. Antraciet of Witgrijs, en uiteraard uit Rotsmotief of Steenmotief. Tuinhout-centrum kan altijd een passende mogelijkheid bieden.


Detail gebezemde industieplaat 200x200cm. Bovenstaande foto laat zien welke wapening in de betonplaat gestopt wordt. Hier gaat het om een constructieve wapening.


Ontdek ons uitgebreid assortiment, maak je keuze en bestel nu online. Gemakkelijk, voordelig en snel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts