donderdag 5 maart 2020

Tuinhuis 4 x 6

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Hoge kwaliteit en gratis geleverd. Wilt u een nieuwe tuinhuis? Wij realiseren uw droom tuinhuis!


Tuinhuis 4 x 6

Tuinhuis Buxtehude Karibu met luifel 3x 5x 2cm. Goedkoop en snel geleverd. Meer dan 2verschillende soorten houten tuinhuizen , blokhutten en carports. Ruime keuze in houtsoort, stijl en kleur. Intergard Houten huis blokhut lodge Helsingborg 4. Een houten tuinhuis voor de laagste prijs!


Je houten tuinhuis is verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Wil je een houten tuinhuis snel binnen hebben? Bij ons zijn alle tuinhuizen leverbaar binnen tot weken. Bij de aanschaf van een houten tuinhuis verzeker jij je van een prachtig natuurproduct.


Blokhutten, tuinhuizen , prieelen en paviljoens JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Van een strak tuinhuisje , tot traditionele blokhut. Misschien gebruikt u uw tuinhuisje straks als opbergruimte. Maar wij hebben ook tuinhuizen die geschikt zijn als extra kantoor, atelier of zelfs als gastenverblijf.


Denk naast uw tuinhuisje , ook na over bijpassende tuinmeubelen, in de vorm van een loungeset. Laat uzelf verrassen en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen. Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen!


Op zoek naar een Tuinhuis? Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Bestel uw tuinhuisje eenvoudig online en deze wordt dan gratis bij u bezorgd! Met dit zadeldak tuinhuis model Aksel is er genoeg ruimte voor een werkbank, fietsen, gereedschappen enzovoorts.


Is uw wens een houten blokhut. Buitenmaten (breedte x diepte)(ca.) (meter), x 6. Binnenmaten (breedte x diepte ) (meter), 3. Wandhoogte (ca.) (cm), 205cm. We vinden het belangerijk dat u lang van onze producten en in elk seizoen kunt genieten, daarom adviseren we om alle hout minimaal elke jaar te behandelen met beits of impregneer.


Tuinhuis 4 x 6

Het vijfhoekige tuinhuis is voorzien van een standaard deur en vaste ramen, het plafond is geheel afgetimmerd met rabatdelen. Dakbedekking dakshingels en kappen met bol. Tuinhuizen en blokhutten zijn ideaal te gebruiken als extra opbergruimte. Liever een grotere blokhut voor bijvoorbeeld een atelier, werkruimte, kantoortje of hobbyruimte?


Ook dan bent u bij Fonteyn op de. Standaard jaar garantie op uw tuinhuis met overkapping. Een tuinhuis met overkapping is gemakkelijk zelf op te bouwen.


Er zijn talloze tuinhuizen met overkapping, heeft u al een beeld in gedachten van uw ideale tuinhuis ? Neem dan eens een kijkje bij onze tuinhuizen met zadeldak, plat dak, of piramide dak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts