dinsdag 3 maart 2020

Zwembad intex ultra frame

Zwembaden van hoge kwaliteit! Intex zwembad op Vergelijk. Kies uit producten vanaf € 295.


Zwembad intex ultra frame

Dat kan afhankelijk zijn van de grootte van uw tuin, uw gezinssituatie maar ook het budget kan natuurlijk meespelen in uw uiteindelijk keuze. De ronde zwembaden zijn vooral geschikt om gewoon heerlijk in te relaxen met meerdere mensen. Met twee personen kan het zwembad in ongeveer minuten opgezet worden.


Bij het zwembad wordt een handige handleiding en DVD met opzetinstructie meegeleverd die gebruikt kunnen worden bij het opzetten. Een Ultra XTR Frame Pool is makkelijker in elkaar te zetten en heeft geen afzonderlijk kliksysteem. Wil jij ook een eigen zwembad in de tuin? Bestel voordelig online of neem contact op voor advies.


De zwembaden zijn rechthoekig of rond. Dat maakt het opzetten van een groot zwembad wel zo makkelijk! Deze zwembaden zijn zowel geschikt voor kinderen als ouderen.


De ultra XTR frame zwembaden zijn gemakkelijk op te zetten, binnen c. Hierdoor is de liner van het zwembad extra sterk. Deze blauwe zwembaden zijn voorzien van een stevig gegalvaniseerd metalen frame. Frame zwembaden zijn namelijk niet van opblaasmateriaal gemaakt. Niet alleen is het frame dikker bij deze zwembaden.


Zwembad intex ultra frame

Gratis verzending va € 7-. Klik hier om deze direct te downloaden. Groot intex zwembad voor thuis! Bestel uw super groot zwembad vandaag nog en ontvang een flinke korting!


Er werd gebruik gemaakt van hetzelfde verstevigde gegalvaniseerde metaal voor een optimale duurzaamheid. Dit mooie en zeer grote ultra frame zwembad van intex is een aanwinst voor jouw tuin. Het frame van het zwembad is extra stabiel dankzij de ovale buizen. De wanden en bodem van het zwembad bestaan uit lagen. Deze wanden zijn drie keer zo dik als een normale liner van een framepool zwembad.


Creëer buiten ook een thuisgevoel! Het bad wordt compleet geleverd met zandfilterpomp en accessoires. Dit frame zorgt er voor dat het zwembad enorm stabiel staat. Het sterke frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal en voorzien van een poedercoating over de gehele binnenkant en buitenkant van het de buizen, voor een extra goede bescherming tegen roest.


Altijd geleverd met een reeks accessoires zodat je vrijwel alles direct in huis hebt. De meegeleverde zandfilterset verzekert een optimale filtratie. Het zwembad wordt geleverd in set, inclusief een zandfilterpomp en accessoires.


Zwembad intex ultra frame

Dit zwembad is de absolute top onder de opzet zwembaden. Hij is enorm stevig en compleet. Met de ultra XTR frame pool 6haalt u een groot opzetzwembad in huis waar u jarenlang plezier van zult hebben.


Het water uit het zwembad wordt gefilterd door middel van een 12V cartridge filterpomp. Het easy lock system zorgt ervoor dat er geen aparte pinnen nodig zijn om de buizen te bevestigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts