dinsdag 5 juli 2016

Hekwerk vacatures

Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie! Wij hebben leuke (bij)banen voor jou! Altijd een restaurant bij jou in de buurt.


Deze worden gerealiseerd door een goed team van monteurs, planning en binnendienst.

Word jij onze nieuwe collega? Klik in de linkerkolom voor de actuele vacatures. Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden.


Een half uurtje voor levering bel je met de klant om te zeggen dat je er aankomt. Je laad het hekwerk schadevrij uit bij de klant en vraagt nog even om een handtekening voor levering. Onderweg eerst maar even een bak koffie aan.


Wij zoeken twee nieuwe collega’s!

Ons bedrijf bestaat jaar en heeft een enorme groei doorgemaakt. We willen ons team graag uitbreiden met een ervaren hekwerker. Vacatures Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Dagelijks werken onze 25-tal medewerkers met passie en plezier aan èchte oplossingen waarbij we streven naar een optimale klantbeleving.


Leerling Constructiebankwerker lasser. ABC Hekwerk is een landelijke organisatie van hekwerkbedrijven in de Benelux en Duitsland. Al ruim jaar zijn we toonaangevend in hekwerk aan de zakelijke en particuliere markt. Onderstaand vind je verschillende vacatures voor onze ABC vestigingen door heel Nederland. Stel jouw eigen pakket samen in minuten en geniet van jaar onbezorgde garantie!


Nu Vacature makkelijk te vinden via de Trovit zoekmachine. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk aan het hekwerk plakken waarna het in een oven gesmolten of uitgemoffeld wordt. Het poedercoaten zorgt voor een beschermende laag die het metaal tegen roest beschermt en kan tevens in iedere gewenste RAL-kleur uitgevoerd worden. Onze dubbelstaafmat hekwerken zijn gemaakt van het hoogste kwaliteit staal, bedekt met een uitstekende high-tech anti-corrosie coating die langdurig gebruik van het hekwerk zonder onderhoud garandeert.


Tielemans Hekwerk en Tuinhout B. Zowel in technische beroepen als op kantoor. Kijk hier voor onze vacatures.

Staat jouw baan er niet bij, maar lijkt het je wel een uitdaging om voor een modern bedrijf als Heras te werken? Zijn hekwerken jouw lust en leven? Stuur ons dan een open sollicitatie. Scheurt jouw hart wanneer je langs een kapot hek loopt en heb jij posters van bekende hekwerken boven je bed hangen?


Dan zijn wij op zoek naar jou! Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging heeft kwaliteit, vakmanschap en service hoog in het vaandel staan. Uiteraard kunnen wij dit niet leveren zonder goed en gekwalificeerd personeel.


Wij willen onze klanten uitstekende service blijven bieden en zijn daarom op zoek naar personeel om ons jonge en gezellige team te komen. De Haas Hekwerk - Nieuwland. Ook voor straatwerk, grondwerk en schuttingen kunt u bij ons terecht.


Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Kun jij zelfstandig werken? Wil je fulltime aan de slag? Heb je eigen vervoer om naar het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts