maandag 14 november 2016

Glijbaan met zandbak

Grote keuze aan houten en kunststoffen zandbakken - Natuurlijk alleen het beste! Vergelijk verhuurbedrijven. Scoor nu woonartikelen met extra korting. Bezoek de winkel of bestel eenvoudig online! Ruim assortiment, topkwaliteit!


Urenlang zal je kind zich vermaken in zijn kunststof zandbak.

En buiten spelen is ook nog eens gezond. Bestel je kunststof zandbak online of kom langs in Woudenberg! Het kleurrijke kunststof buitenspeelgoed voor peuters of kleuters is een echte blikvanger in de tuin.


Houd je van meer natuurlijke materialen, dan past houten buitenspeelgoed meer bij jou. Het aanbod van houten buitenspeelgoed varieert van een speelhuisje met glijbaan en zandbak , tot aan een schommel of een combinatie van dit alles. Ik heb deze zandbak gekocht voor mijn dochter van jaar en ze vind hem geweldig!


Ik heb hem gevuld met kilo speelzand en dat is al voldoende. Meer is mogelijk) Ook heel fijn is dat de regen niet in de zandbak komt door de bolle (schild)deksel. De deksel is wel wat aan de lichte kant maar als het waait even een baksteen erop en geen probleem.

Profiteer direct van de goedkope aanbiedingen. Bekijk hier een groot aanbod met o. Glijbaan meter geschikt voor een plateauhoogte van 1cm. Sunny Beach Tower speeltoren Deze speeltoren Beach Tower van Sunny met glijbaan en dubbele schommel zorgt voor urenlang speelplezier. Dit speelhuis op groot platform met glijbaan en zandbak gaat nooit vervelen. Door het open uiterlijk kun je de hele omgeving ontdekken.


Nodig al je vriendjes maar uit voor een dag speelplezier! Wil je in een middagje de gaafste zandbak van de buurt maken? Dan zit je met dit project goed. Het enige wat je nodig hebt is: zwarte verf, witte verf en eventueel twee plankjes voor de parkeerplaatsen. Zit je eigenlijk niet zo te wachten op een zandbak in je tuin?


Bouw hem dan gewoon in, why not? Houten speeltoestel Noah is een prachtig speeltoestel van hout dat voorzien is van een prachtige toren, een lange glijbaan , houten zandbak en nog eens een persoons premium schommel. Let op, deze speeltoren leveren wij exclusief glijbaan , deze kunt u desgewenst bijbestellen in het blauw met een lengte van 240cm. Deze houten speeltoren heeft tot slot het KOMO keurmerk voor veilige kindertoestellen. Schommel staanders dikte: 7cm doornee.


Zandbak circa 1bij 1cm. De ophanghoogte van de glijbaan is 120cm.

Kies uit producten vanaf € 390. Hier vind je het grootste assortiment met alle soorten online. Buitenspeelgoed voor alle leeftijden.


Het toestel is gecertificeerd door het inspectiebedrijf DEKRA. Deze certificering is natuurlijk alleen geldig wanneer het speeltoestel volgens de meegeleverde instructies wordt opgebouwd. Koop en verkoop zandbak glijbaan eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! De trap heeft ingebouwde handvatten, extra brede traptreden en een wijde basis voor extra veiligheid en stabiliteit.


De glijbaan kan eenvoudig worden ingeklapt en opgeborgen. Geschikt voor kinderen vanaf jaar. Een zandbak met dak beschermt uw kleintjes in de zon en biedt ook beschutting tijdens een regenbui. Alle houten speeltoestellen van Wickey zijn geweldige doe-het-zelf-projecten. Wij laten u zien hoe u zelf een zandbak kunt maken!


Speelhuisje met glijbaan kopen doe je bij TOPbuitenspeelgoed. Supersterke en stoere speelhuizen met glijbaan. De Little Tikes Schildpad zandbak is een robuuste groene zandbak met donkergroen deksel. De rand heeft twee brede stukken, waar het kind op kan zitten. In de Little Tikes Schildpad past ongeveer kg zand.


Afmetingen: 111x109xcm. De bak is groot genoeg voor meerdere kinderen. Na het spelen dek je de zandbak af met de deksel, waardoor het zand schoon en droog blijft en dus veilig voor kinderen om mee te spelen. Of het nu om een schommel, klimtoestel, zandbak of speeltoestel met glijbaan gaat – alle speeltoestellen van Wickey overtuigen door hun hoge kwaliteit en unieke design.


Combineer een kinderspeeltoestel met een schommel of breid een speelhuisje met een zandbak uit – laat uw creativiteit de vrije loop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts