woensdag 30 november 2016

Privacyscherm tuin

Tuinschuttingen al vanaf € 295! Alles voor jouw schutting online. Van tuinhout tot sierbestrating!


Een deel van je tuin afschermen voor nieuwsgierige ogen of meer rust creëren rondom je terras, balkon, veranda, jaccuzi of zwembad? Dan biedt een privacy scherm de uitkomst. De privacy schermen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten.

Een houten tuinscherm of een stenen muur, met tuinschermen en muren bescherm je jezelf tegen nieuwsgierige blikken en ongewenste gasten. Het biedt privacy in je tuin. Bij HORNBACH kom je alles te weten over tuinschermen, vind je allerlei handige handleidingen en info en tips.


Veel mensen willen dit, maar voelen zich te koop zitten voor buren en omgeving. Renoparts heeft hier een passende oplossing voor in de vorm van een privacyscherm op uw balkon of tuin. Dit privacyscherm zorgt er voor dat u ongestoord op uw balkon kunt genieten en rustig de dag kan beginnen. Een privacyscherm van Alice’s Garden is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.


Dit betekent dat je het kunt afstemmen op de verdere inrichting van de tuin of het terras. Je kunt de kleur bijvoorbeeld prima combineren met die van de tuinmeubels of van de kussens op je ligstoelen.

Bekijk alles met privacyscherm ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Creëer eenvoudig extra privacy met dit hoogwaardige zichtscherm voor je balkon, terras of tuin. Dankzij het scherm kun jij voortaan ongestoord genieten van de buitenlucht. Het scherm is niet alleen geschikt voor het creëren van extra privacy, maar houdt dankzij het UV-bestendige materiaal ook zonlicht tegen.


Plekjes in de tuin die erg in het zicht liggen kunnen snel voorzien worden van privacy, door (tijdelijk) een tuinscherm neer te zetten. Deze tuin schermen kunnen natuurlijk ook dienen als terras afscherming of als wind- of zonnescherm. Maak uw tuin privé met 1) kunsthaag, 2) zichtbreeknet, 3) aluminium lamellen, 4) winddoek, 5) heidemat, 6) privacydoek en 7) overige natuurlijke bekleding. We hebben alles wat u nodig heeft, van inspiratie, hulp of advies en hoogwaardige producten, die beschikbaar zijn voor de aankleding van uw tuin.


Ervaar het verschil met NuBuiten! Met een windscherm ongestoord ontspannen in de tuin. Dan kan een windscherm (ook: privacyscherm ) uitkomst bieden. Koop hem nu voor €3Dit Nature privacyscherm is gemaakt van UV-bestendig PVC, met een dichtheid van 1. Oprolbaar wind- en privacyscherm antraciet 180x300cm. De eerste zonnige dagen van het voorjaar zijn een feit.


Een tuin op de tocht of een fris briesje zorgen ervoor dat het nog niet zo warm aanvoelt. Bestel het windscherm uit voorraad of op maat. Jij en je gasten kunnen ongestoord in de tuin , op het terras of op het balkon genieten.

Ons privacyscherm is gemaakt van duurzaam aluminium en slijtvaste polyester stof met PA-coating waardoor het scherm stabie. De meter hoge schutting is enorm in opkomst, zo heeft u nog meer privacy in uw tuin. Ontdek onze chique schermen van hardhout of Geïmpregneerd hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts