donderdag 3 november 2016

Gallagher schrikdraadapparaat

Nu jaar garantie op alle apparaten. Ruime keuze en snelle levering! Betrouwbaar shoppen, bij de online vakspecialist met Thuiswinkel certificaat! Bestel Schrikdaadapparaat. Om een afrastering van stroom te voorzien heeft u een schrikdraadapparaat nodig.


Gallagher schrikdraadapparaat

Onze schrikdraadapparaten staan bekend om hun duurzaamheid en goede prijs-kwaliteit verhouding. Gaat u een schrikdraad afrastering plaatsen? Ook hier geldt goedkoop is uiteindelijk duurkoop. Ook voor vee en koeien kunt u bij ons kiezen uit verschillende soorten schrikdraadapparaten, geschikt voor makke en meegaande koeien tot wilde runderen en koeien die minder makkelijk te houden zijn. Zonne-energie apparaat, geschikt voor afrasteringen tot km, snel te installeren en makkelijk te vervoeren,.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Lichtnetapparaten kunnen met een stekker aangesloten worden op het lichtnet. Met een lichtnet schrikdraadapparaat weet u zeker dat er altijd stroom op de afrastering staat.


In ons assortiment vindt u verschillende lichtnetapparaten van de merken Koltec en AKO. Welk lichtnet schrikdraadapparaat u moet kiezen hangt van veel factoren af. Handig, wanneer je wilt voorkomen dat je kat wegloopt naar de tuin van de buren of dat je konijn weg huppelt. Solar schrikdraadapparaat. Een nadeel van een solar schrikdraadapparaat is dat deze apparaten minder geschikt zijn om te gebruiken voor lange afrasteringen.


Welk schrikdraadapparaat moet u kopen? Gallagher Sschrikdraadapparaat inclusief accu. Zo kunt u kiezen uit accuapparaten, batterijapparaten, lichtnetapparaten en schrikdraadapparaten die werken op zonne-energie. U heeft zoals u ziet volop keuze.


De Mis een lichtnet schrikdraadapparaat dat geschikt is voor korte afrasteringen tot een lengte van km. Het wordt veel gebruikt voor tuinen kleiner dan 20xmeter. De Mheeft een ingebouwde bliksembeveiliging. Voor al uw koeien, paarden, schapen en geiten biedt BTN de Haas u de juiste afrastering en een geschikt schrikdraadapparaat. Wilt u graag een meer uitgebreid advies als u een schrikdraadapparaat op het lichtnet gaat kopen?


Kom gerust eens naar onze winkel in Groningen, wij helpen u graag met uw keuze. Tip: koop altijd een iets zwaardere uitvoering dan je nodig denkt te hebben. Dan weet je zeker dat de dieren binnen de omheining blijven. Online te bestellen bij van de Belt Agi Service! Diverse factoren hebben invloed op, welk schrikdraadapparaat voor welke omheining en met welk doel geschikt is.


Een geliefde keuze is een volt schrikdraadapparaat , ook wel accuapparaat genoemd. V schrikdraadapparaten kunnen veelzijdig ingezet worden en hebben een aantal voordelen te opzichten van andere types. Elephant PSchrikdraadapparaat op batterij. Super krachtig Volt batterij- schrikdraadapparaat voor afrasteringen tot km lengte.


Geschikt voor alle diersoorten, in het bijzonder moeilijk te keren dieren als schapen en wild. Werkt op een Volt batterij. Geleverd exclusief batterij. Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar. Bekijk hier de beste schrikdraadapparaten voor uw elektrische weide afrastering.


Hoogwaardige producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een eersteklas service. Het solar schrikdraadapparaat is snel en makkelijk te installeren en kan 3graden draaien voor een perfecte plaatsing richting de zon. Het kan op elke locatie geplaatst worden! Zeer eenvoudig in gebruik.


Een schrikdraadapparaat op zonne-energie is de meest milieuvriendelijke manier om een elektrische afrastering te laten werken. Het apparaat waarschuwt als de batterij bijna leeg is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts