donderdag 10 november 2016

Flexibele schroefaskoppeling

Minder geluid en trillingen. De schroefassen van de redactieboot werden afgelopen seizoen voorzien van flexibele koppelingen. Het resultaat: minder trillingen en over het hele toerenbereik van de twee motoren minder geluid.


Artikelnummer Omschrijving Adviesprijs excl. Een flexibele schroefaskoppeling zorgt ervoor dat de trillingen van de motor worden gedempt en de lagers minder worden belast. Bij een hoog motorvermogen is een koppeling met stuwdruklager aan te raden om te voorkomen dat de stuwkracht die de schroef levert direct op de motor wordt uitgeoefend. RD flexibele schroefaskoppeling.


Schiedam – VETUS introduceert een nieuwe flexibele koppeling: de Combiflex. De perfecte centrering van de schroefas is een sterk punt van de VETUS Combiflex koppeling. De koppeling voorkomt ook breuk tussen de schroefas en de motor bij star opgehangen motorinstallaties. Deze nieuwe koppeling combineert de beste eigenschappen van de bekende Bullflex en Uniflex koppelingen en is bovendien zeer scherp geprijsd. Schroefaskoppeling is en blijft flexibel en.


Breng de flens van de uitgaande as van de keerkoppeling globaal in lijn met de schroefasflens zonder flexibele. De koppeling mag niet worden gecombineerd met flexibel opgehangen rubber pakkingbussen op schroefaskragen. Mijn probleem is dat ik deze koppeling er maar niet af krijg ondanks de bouten er reeds uitgedraaid zijn,en ze met de hamer er afslaan durf ik niet goed.


Flexibele schroefaskoppeling van mijn schroefas halen om deze na te zien. De Vetus flexibele koppeling type heeft een speciale conische klemnaaf die zorgt voor een 1 centrische montage. Wie kent deze koppeling en hoe ze eraf te krijgen? Een belangrijke besparing qua montage tijd. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken.


Kunststof flexibele schroefaskoppeling. Ze zijn vervaardigd van een polyester elastomeer, wat bestand is tegen zout water, diesel en oliën. Flexibele koppeling De koppeling realiseert een hoge mate van trillings- en geluidsisolatie. De gemiddelde geluidsreductie bedraagt ongeveer dBA, hetgeen een geluidsvermindering van ruim betekent. De eigenaar van de boot was stad en land afgereden om het onderdeel te vinden, maar zonder resultaat.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Van scheepswerven tot particulieren Gratis verzending vanaf €15- De grootste online maritieme winkel van Nederland! Schroefaskoppeling Transmissiesysteem De starre tweedelige Volvo Penta schroefaskoppeling is ontworpen om installatie te vereenvoudigen en inbouwtijd te besparen. Dankzij het tweedelige conische ontwerp is de koppeling daarbij ook altijd perfect gecentreerd op de schroefas, zonder dat verdere dure bewerkingen noodzakelijk zijn. De Centaflex ACV is de ideale combinatie van een flexibele koppeling en een homokinetische koppeling.


De ACV combineert de trilling- en geluiddempende eigenschappen van een flexibele koppeling met de bewegingsvrijheid en groot te overbruggen hoek van een homokinetische koppeling. Koppelling toepasbaar in de meeste standaard installatie's. Het flexibele koppelingelement mag.


Installatie is eenvoudig en snel. Koppeling wordt geleverd met bevestigingsmateriaal. De hydromotor flexibel opstellen (= stiller) kan en mag als je ook een flexibele schroefaskoppeling aanbrengt die qua fexibiliteit en toepassingsvorm in de pas loopt met de ophangrubbers van de motor. ABS koker, as van hoogwaardig staal.


Alvast bedankt voor de reacties. De Helical flexibele koppelingen vormen een unieke verbinding tussen motor en last. De voornaamste functie van een koppeling is dan ook de eventuele uitlijnfouten tussen de motor en het werkstuk op te vangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts