maandag 7 november 2016

Oude kruiken groothandel

Verzending vanaf €in uur. De doorleefde patina en vaak sobere uitstraling zijn een aanwinst voor elk huis of tuin. Onze inkoop in Azië gaat vergezeld van een zoektocht naar potten die in oude tijden dienst hebben gedaan in de keuken of tuin: weckpot, voorraadpot, rijst- of meelpot, waterpot, rijstwijnpot,.


Oude Kruiken geven een huiselijke sfeer. Plaats ze thuis, zodat u ook wanneer u thuiskomt dat heerlijk warme gevoel ervaart en u weer zeker weet dat de styling volledig in orde is. U kunt de kruik af halen of contact met ons opnemen wat betreft bezorging. Landelijke stoere en sobere kruiken en potten van hout of steen, prachtig doorleefd.


Brosi importeert al meer dan jaar hoogwaardige kwaliteitsmeubels – en decoratie uit het verre oosten. Vanaf het begin ligt de focus op vakmanschap en. Aardewerk kruiken groothandel. Voor decoratieartikelen zoals stijlvolle aardewerk kruiken bent u bij groothandel Wiljan aan het juiste adres.


Wij hebben voor ieder jaargetijde en iedere feestdag de juiste decoratie in huis. Zo creëert u gemakkelijk de juiste sfeer waarmee u klanten naar uw winkel trekt. Franse kruiken met beugel dop bruin. Leuke oude stenen kruiken met beugeldop. De een is rond de andere in een soort hoek.


Resultaat 1–van de resultaten wordt getoond. Due to family circumstances, we do not currently work as quickly as you are used to. We hope for your understanding. Landelijke potten, kruiken en vazen Simpele, matte potten die getekend zijn door tijd en gebruik, zijn een basis decoratie voor veel interieur ontwerpers. Desondanks hun sobere en landelijke uitstraling, zijn ze een prachtige toevoeging in moderne en strakke interieurs.


Prachtige oude Chines kruik , zwart geglazuurd. Oude Chinese kruik zwart geglazuurd. De oude kruik heeft iets een bolle onderkant waardoor hij wiebelt. Dit is eenvoudig op te lossen met plakviltjes.


Heb de oude baksteenmal en de Nepalese pot. Beschrijving: Mooie witte kan met wit carquelee glazuur. Deze kan is mooi te combineren met de vaas nr. De maat van de kan is hoogte. Stoere Landelijke woonaccessoires uit veel verschillende landen en diverse culturen.


Items zoals originele Chinese potten, oud houten schalen, oude Aziatische waterkruiken, unieke manden, primitieve objecten op statief. Unieke decoratieve stukken, vaak elk met zijn eigen verhaal en passend in allerlei woonstijlen! Vaste setprijs €2excl. Plant neem ook eens een kijkj.


Op deze pagina treft u aardewerk items. Wij maken van kruiken ook kruik -lampvoeten op aanvraag. BREUK BIJ VERZENDING IS GEHEEL VOOR UW EIGEN RISICO, WIJ PAKKEN ZORGVULDIG IN ! Natuurlijke Woonsfeer is gespecialiseerd in het geven van interieur advies en de styling van woningen.


En de verkoop van huiden, vachten, hoorns, hoorn artikelen en. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment prachtige houten kruiken en potten uit Nepal, ook wel Nepalese kruiken genoemd. Deze authentieke kruiken hebben een prachtig geleefd uiterlijk wat perfect past binnen de sober landelijke woonstijl. Van elke kruik is er maar één, dus je hebt altijd een uniek stuk in je interieur! Favoriten Bekijk product VERKOCHT Aura peeperkorn Oud houten Nepalees Kruikje 400.


Ook kunt u kiezen uit glas, metalen en plastic oude kruiken. En uit gevulde oude kruiken. En of oude kruiken pp , pc is. Er zijn 1oude kruiken leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Wij bieden u de nieuwste trends en een zeer ruime collectie aan sfeervolle producten en seizoensgebonden artikelen.


Naast aardewerk kunt u ook bij ons terecht als uw Groothandel woondecoratie, met vele stijlvolle accessoires voor in het interieur. Kies voor Wiljan als uw groothandel aardewerk online, wij bieden u een goede en persoonlijke service!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts