maandag 28 november 2016

Verzinkt hekwerk

Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie! Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Tuinschuttingen al vanaf € 295! Alles voor jouw schutting online.

Borgers Conservering heeft zich de laatste jaren geconcentreerd op het totaal verzorgen van verzinken en poedercoating. Door de reeds opgebouwde naamsbekendheid in het gehele land met verzinken en poedercoating, hebben wij ondertussen een flink aantal eigen trailers tot onze beschikking. Verzinken kan echter ook thermisch gebeuren, deze techniek kan niet bestempeld worden als galvaniseren.


Wat heeft verzinken met coaten te maken? Je ziet, hoort en leest vaak dat je hekwerken kunt bestellen die verzinkt , of verzinkt en gecoat zijn. Het is dan ook begrijpelijk dat je je afvraagt hoe deze twee termen zich tot elkaar verhouden.


Als ijzer in aanraking komt met water ontstaat er roest.

Dit is een roodbruin materiaal dat ervoor zorgt dat de kwaliteit van het ijzer achteruit gaat en zelfs gaat corroderen. Dubbelstaafmat hekwerk verzinkt bestellen We kunnen de dubbelstaafmatten in verzinkte variant in diverse verschillende afmetingen leveren. Boven deze tekst kies je de hoogte en kan je direct de palen inclusief beugels meebestellen.


We hebben de palen onderverdeeld in drie soorten. Namelijk de eindpaal, tussenpaal en hoekpaal. Poort gaaspanelen hekwerk verzinkt. X poort met slot (zonder sleutel) 2x 1cm.


Zo goed als nieuw Ophalen. Naast het hekwerk zelf, zijn er ook palen nodig waaraan het hekwerk gemonteerd moet worden. Voor het vastzetten van de palen in de grond is kongcrete installatiekit klein of groot, snelbeton of betonmortel nodig. Hierdoor staan de palen en het hekwerk heel stevig in de gron waardoor de levensduur van het hekwerk wordt verlengd.


De staanders bij dit hekwerk zijn ron vierkant of rechthoekig te verkrijgen met verschillende bevestigingssystemen. Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw. Stalen en houten hekwerken !

Al ons spijlen hekwerk wordt nieuw en compleet afgeleverd met palen en bevestigingsmaterialen. De prijzen zijn voor afname onder de meter ex. Shop nú alle soorten schuttingen! Tuinpoort Dubbelstaafmat Verzinkt.


Poortinvulling bestaat uit Dubbeltaafmat met maas x 2mm. Solide poort van hoogwaardige kwaliteit. De verzinkerij besteedt bijzondere aandacht aan hekwerken en moet ervan op aan kunnen dat alle profielen ‘open’ met elkaar verbonden zijn. Wanneer er een gesloten deel in het hekwerk zit, kan dat deel niet ontluchten en zorgt de snel opwarmende lucht, de temperatuur van een zinkbad bedraagt circa 4°C, ervoor dat het object vervormt of zelfs scheurt. Verzinkt : Om roesten tegen te gaan, wordt een metalen hekwerk altijd verzinkt.


Omdat metaal dat niet verzinkt is bij vochtig weer gaat roesten, is het verzinken van je hekwerk erg belangrijk. Het hekwerk gaat zo langer mee. De kleur van een verzinkt hekwerk is zilvergrijs. Een verzinkt hekwerk kost per meter tussen de € en € 90.


Een hekwerk dat zijn kwaliteit, representativiteit en duurzaamheid door de jaren heen bewezen heeft. Een afrastering die goed op spanning blijft en jarenlang meegaat. Wij hebben jaren ervaring en kunnen jou dus voorzien van duidelijke en goede informatie omtrent hekwerk en het plaatsen daarvan.


Wij streven er naar om jouw bestelling netjes en goed te verpakken. Hekwerkonline is gespecialiseerd in hekwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts