donderdag 24 november 2016

Prijs boom kappen

Bomen van alle merken op beslist. Bestel Tuinplanten online. Meerdere aanbieders en soorten. Het grootste online winkelcentrum. Alle merken voor de laagste prijs. Bekijk ons assortiment online.

In heel Nederland hebben wij een netwerk van erkende vakmannen. Het eerste bedrag is voor een kleine boom van enkele meters hoog, de laatste prijs is voor een boom van tientallen meters die op een lastige plaats staat en daardoor met een hoogwerker ontmanteld moet worden. Dit heeft alles te maken met het feit dat het kappen van een oude, grote boom veel meer tijd in beslag neemt dan het weghalen van een klein, jong boompje.


Daar waar het kappen van een kleine boom u doorgaans zo’n 3à 4euro kost loopt die prijs voor een zeer grote boom al snel tegen de 8euro. Wat kost het laten kappen van een boom ? Daarnaast heeft de standplaats van de boom invloed op de prijs. Een boom kappen kun je ook zelf doen.


Feit is en blijft dat dit gevaarlijk werk is. Zeker wanneer hoog in een boom met een elektrische zaag gewerkt wordt.

Bovendien kan het verkeerd vallen van de boom echt grote gevolgen met zich meebrengen. Denk aan het vallen op uw woning of erger op een persoon. Keuzes die de kostprijs van een boom kappen beïnvloeden.


Wanneer u een boom wenst te laten kappen is het altijd belangrijk om er bij stil te blijven staan dat verschillende keuzes het kostenplaatje kunnen beïnvloeden. De laatste, en waarschijnlijk de twee belangrijkste factoren die de prijs van het kappen laag houden, zijn ervaring en routine die er zorg voor dragen dat het vellen -, kappen -, en rooien van een boom veilig wordt uitgevoerd en niet meer tijd gaat kosten dan nodig is. Het is daarom belangrijk om het door een specialist te laten doen, die met zijn kennis en vaardigheden de boom veilig voor je verwijdert.


De kosten van het kappen van een boom verschillen per. Bij het kappen van bomen worden bomen die hangen over kwetsbare structuren, zoals een serre, schutting, schuurtje of het dak van uw huis, veilig verwijderd. Wij voeren het houtafval direct af, u heeft dus direct weer een mooie en schone tuin. Wilt u dat wij uw boom kappen ? Het kappen van hoge bomen is echter wel een karwei waarvoor nog wel enige deskundigheid is vereist naast het gebruik van gevaarlijk gereedschap en materieel (kraan, vrachtwagen).


Maak dus een verstandige afweging, want bij dit werk gaat nog weleens wat mis ( boom op woning gevallen). We gaan zélf een mobiele personenlift huren. Kost iets van een 1euro voor een hele dag voor een kraan die tot meter hoog gaat. Zo kunnen we de bomen zelf veilig kappen , stukje per stukje. En ik bespaar een hele smak geld!


Hoeveel een boom kappen kost is afhankelijk van de situatie. Bent u benieuwd naar de kosten? Vergelijk vrijblijvend de offertes en laat voor de laagste prijs vakkundig uw boom kappen door een hovenier.

U wilt uiteraard graag weten wat het kost om uw boom te verzorgen. De hoogte, dikte, leeftijd en plaats van de boom spelen een belangrijke rol bij het bepalen van de prijs voor de boom verplanting. Als u meerdere offertes aanvraagd voor het kappen of snoeien van een boom of meerdere bomen , dan is het soms lastig om te bepalen welke offerte de beste is.


De prijs zegt niets over de kwaliteit van het werk. Meestal is de aanbieder van de laagste prijs ook degene met het minste ervaring. Wat zijn de kosten voor het rooien of kappen van een boom ? Het rooien of kappen van een boom is soms gedwongen nodig als de boom ziek of te groot is geworden. Wij hebben dit huis jaar geleden gekocht met boom.


Ik wil hem dus laten kappen voordat de halve buurt er hinder van gaat ondervinden. Ik heb geen idee wat dat mij gaat kosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts