maandag 14 november 2016

Jacuzzi reinigen

Bespaar tot wel via kiesproduct. Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste. Wij adviseren om dit samen te doen met het vervangen van het water.


Zo sla je twee vliegen in een klap. Tip: gebruik hier Aquafinesse Spa Clean voor. Hoe moet je je bubbelbad of jacuzzi reinigen en onderhouden?

Wij leggen je uit welke handelingen je best wekelijks, maandelijks, volgens het seizoen, jaarlijks. In dit artikel: Hydrojets schoonmaken met huishoudelijke schoonmaakmiddelen Luchtjets schoonmaken met huishoudelijke schoonmaakmiddelen Gebruik een reiniger voor het bestrijden van biofilm Bronnen. Het reinigen van uw jacuzzi. Het is belangrijk dat u het water regelmatig ververst.


Hoe u dat precies moet doen, verschilt per spa. Wen uzelf aan dat u, telkens als u het water ververst, ook even de kuip schoonmaakt. De binnenkant van de spa reinigt u het best met een zachte doek of spons en een zacht, niet-bijtend schoonmaakmiddel of.


U heeft een mooie spa of jacuzzi aangeschaft en hij staat inmiddels in uw tuin.

Jacuzzi reinigen met de beste producten. Uw jacuzzi reinigen is essentieel en daarvoor heeft u ook de beste onderhoudsproducten voor nodig. En keer in de maand in een emmer of bak met water, samen met reinigingstabletten, uur laten weken en daarna goed afspoelen. Bent u van plan om binnenkort uw gehele bubbelbad te reinigen ? Dit is helemaal niet zoveel werk. Volg deze drie stappen en voor u het weet, staat de whirlpool weer te glanzen in uw badkamer!


Stap 1: Maak de kuip schoon. Het schoonmaken van de kuip is zo gebeurd. We gaan uw spa reinigen en zorgvuldig schoonmaken. De schilfers zullen niet gelijk weg zijn, maar we laten u zien wat u zelf verder kunt doen om eraf te komen, dat gaat helaas niet in een keer reinigen. Wij geven u tips waar vele van zeggen,”dat hebben we nooit geweten”.


Well-Tec helpt u vanuit de basis, eerlijk en meedenkend met de klant. Bubbelbad schoonmaken stap 4: kuip reinigen. Laat de kuip weer leeglopen en maak hem goed schoon met een speciale Shell Polish.


Door gebruik te maken van dit schoonmaakmiddel, blijft de kuip in topconditie. Als de kuip weer blinkt, kun je het bad weer helemaal vol laten lopen met warm water. Op dit moment is SWT(Science Water Treatment) in onderzoek aangezien dit product een biocide is, het doodt de bacteriën op een effectieve wijze.

Maar volgens de Europese wetgeving moet op een biocide product een toelating worden verleen dat heeft dit product niet op dit moment. We raden aan om dit elke maand te doen. Let er zeker op dat de stroom van de jacuzzi uit staat op het moment dat je dit doet. Verwijder de filter en haal het eerste vuil uit de spa met je tuinslang.


Gebruik daarna een filterreiniger en laat die tot minuten inwerken. Sommigen reinigen de jacuzzi met soda. Echter dat is niet aan te raden om dit product vaak niet krachtig genoeg is om het vuil en de aanslag definitief te verwijderen.


Deze stukken komen regelmatig in contact met het water van je jacuzzi. Reinig ook de cover en de hoofdsteunen. De filters zullen op een gegeven moment niet meer te reinigen zijn.


De poriën in de filter zijn verstopt, je filter is gescheur of het water wordt niet goed meer gereinigd. HG hygiënische whirlpool reiniger reinigt veilig, op basis van natuurlijke grondstoffen zoals melkzuur en Australische theeboomolie, het interne whirlpoolsysteem. Door het gebruik vervuilt dit namelijk als gevolg van kalk, zeepresten, olie en huidvetten.


Onze whirlpool reiniger verwijdert effectief al deze vervuiling. AquaFinesseTM Spa Clean een totale reiniging van de leidingen en pompen van uw spa, jacuzzi en of zwemspa. Om vervuiling uit uw leidingen te verwijderen zijn normaal gesproken zware chemicaliën nodig. Op die manier reinig en ontsmet je alle leidingen.


Uiteraard kost het onderhouden en in gebruik hebben van een opblaasbare jacuzzi gel maar door verstandig met je jacuzzi om te gaan kun je er gemakkelijk voor zorgen dat je jacuzzi een rustpunt blijft in de dagelijkse leven in plaats van een zorg. Haal de vieze filters eruit,plaats de nieuwe filters erin en maak de oude schoon. Wanneer u na een maand weer de filters reinigt , verwissel deze dan weer met de oude filters die u heeft schoongemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts