woensdag 30 november 2016

Amaryllis poten

The best flower bulbs from Holland! Easy online ordering and fast delivery. We offer our customers high quality flower bulbs for competitive prices. Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen!


Boek Appartement Amarylis nu!

Uiteraard moet je wel rekening houden met een paar karakteristieke eigenschappen van de bloem. Wij geven je de belangrijkste weetjes en tips mee. Ook kunt u uw amaryllis planten in een vaas of glazen pot, zonder grond. U heeft daarvoor wel een geschikte glazen vaas nodig, die de amaryllisbol goed vast zet terwijl de wortels in het water hangen.


De amaryllis wordt dan op water in bloei getrokken (zie bovenstaande foto). Voor de verzorging van de amaryllis is een goede maar matige temperatuur dus belangrijk. Een Hyppeastrum kan op verschillende manieren gepland worden.


Gedacht kan worden aan: het poten van een Hippeastrum in een pot, een Hippeastrum op glas, een Hippeastrum op een schaal. Eind van het jaar staat de amaryllis centraal.

U leest hierin alles over deze fonkelende bloem die warmte brengt in koude dagen. Laat u de amaryllis ook stralen deze. Dahlia planten in pot kan al vroeger in het seizoen als u deze vorstvrij wegzet.


U kunt voorgetrokken Dahlia in de grond planten of deze stap overslaan en direct in de volle grond poten. Hoe en wanneer u dahlia plant leest u hier. Een amaryllis verzorgen is niet moeilijk, maar mensen zijn niet gewend aan een bloembol die binnenshuis groeit en bloeit.


Wanneer je in het voorjaar wil genieten van bloemenpracht, plant de bloembollen dan in het najaar. De bollen hebben de koude in de grond nodig om tot bloei te komen. Direct uit voorraad leverbaar.


Bestel eenvoudig en veilig online! De mooiste voorjaarsbloeiers! Keuze uit ruim 1soorten! Ruime keuze tuinartikelen online.


Een lange, hete groeiseizoen is de perfecte setting voor deze plant, en het zal gedijen in elke vorm van bodem, zolang de site goed gedraineerde is. Een volledige dag van de zon heeft de voorkeur, maar de plant zal tolereren gedeeltelijke schaduw. De dahlia is een prachtige bloem die veel voorkomt in de Nederlandse tuin. Hoe dahlia bollen planten in pot in zijn werk gaat, lees je in dit artikel!


Hoe moet ik mijn kamerplant verpotten?

Amaryllis belladonna is ook gemakkelijk te kweken. En wat is de beste periode voor het ompotten van binnenplanten? Wat zijn de moderne trucjes om mijn kamerplant gezond te houden? Op zoek naar ervaren bloembollen groothandel? Wij leveren bloembollen, knollen en vaste planten van topkwaliteit.


Wij vertellen je hoe en wanneer je het beste. Bloembollen Bewaren is een mogelijkheid om jaar na jaar te genieten van de mooiste bloembollen. Hier leest u alles over het bewaren van bloembollen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts