dinsdag 15 november 2016

Biobest roofmijt

Californicus-System wordt gebruikt voor de biologische bestrijding van spint. Het bevat de roofmijt Amblyseius californicus. Phytoseiulus-System wordt gebruikt voor de biologische bestrijding van spint.


Dit is een roofmijt die bijzonder efficiënt spint (vb. bonenspintmijt) opruimt maar enkel curatief kan worden ingezet. Soms raden we ook gecombineerde inzet van andersoni en Phyto aan. Behalve boomkwekers kunnen ook onderhoudsfirma’s van Openbaar Groen hun voordeel doen met de nuttige bestrijders uit het Biobest -gamma.

Spintschade is te herkennen aan de wit-gele plekjes op het blad van de plant en aan een zijdeachtig spinsel aan de onderkant van het blad. SKU: BioBest Roofmijt (spint) De kasspint is een mm grote, geel-bruine mijt met twee donker groene vlekken op de flanken, die leeft van plantensappen. Neem contact op met de plaatselijke autoriteiten of neem contact op met jouw Biobest adviseur. De lokale wetgeving kan beperkingen opleggen met betrekking tot het gebruik van dit product. Onze producten en oplossingen zijn bedoeld voor professioneel gebruik.


Nu zowel de traditionele als hogedraadteelt is gestart doet u er goed aan uw gewas te wapenen tegen trips en wittevlieg. Amblyseius swirskii is een roofmijt die een zeer effectieve bescherming biedt tegen trips en wittevlieg in uw gewassen.

Vanaf de oprichting groeide Technogrow in korte tijd uit tot een van. Brimex natuurlijke milieuvriendelijke producten. Kwaliteitsproducten voor de professionele tuinbouw, hoveniers, tuincentra, particuliere (moes)tuin liefhebber. De roofmijten worden verpakt in een flesje van min.


Spint schade is te herkennen aan de wit-gele plekjes op het blad van de plant, en aan een zijdeachtig spinsel aan de onderkant van het blad. Alle biologische bestrijdingsmiddelen van BioBest worden geleverd in de vorm van een bestelkaart. Wees de eerste om “ Biobest Roofmijt tegen kasspint” te beoordelen Reactie annuleren. Roofmijten hebben (afhankelijk van temperatuur) een korte cyclus van tot weken.


De volwassen vrouwtjes hebben een lange levensduur. Uit het ei komt een nymf die sterk op de volgroeide roofmijt lijkt en nog 3x vervelt. Biobest -adviseurs Marcel Verbeek en Irene van Schie werken daarin samen met een distributeur. Dankzij de goede vestiging van E. Roofmijt Brimex Andersoni Breeding System Voedt zich met schadelijke mijten zoals spint, galmijt en roestmijt Eet ook trips, stuifmeel.


Onze roofmijt Stratiolaelaps scimitus (voorheen bekend als Hypoaspis miles) is zo’n natuurlijke vijand en een 1 biologische oplossing voor bestrijding van insecten in de tuinbouw en boomkwekerij. Deze roofmijt wordt in tal van tuinbouwgewassen succesvol toegepast en is geschikt voor zowel potgrond als volle grond. Spical (Neoseiulus californicus) wordt gebruikt voor de biologische bestrijding van diverse mijten, met name bij een beginnende aantasting.


Tegen trips is de roofmijt Amblyseius cucumeris effectief.

Biobest Bestrijding kaart roofmijt (voor kasspint) 10stuk. Ze kan in verschillende gewassen ingezet worden. Dit lukt de roofmijt het best bij een temperatuur van minstens 18°C. Tevens heeft de roofmijt een nevenwerking op spint. Om steeds betere beestjes op de markt te brengen, doet Biobest intensief onderzoek naar nieuwe natuurlijke vijanden en betere kweekmethodes.


Het bedrijf telt wereldwijd 4medewerkers, 1van hen werken in Westerlo. R oofmijten zijn microscopisch kleine beestjes, ongeveer mm groot. Er zijn echter nogal wat regels aan verbonden.


Dit zijn geen regels door mensen geschreven, maar natuur regels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts