woensdag 16 november 2016

Ph waarde jacuzzi

De grootste collectie zwembaden! Zwembaden tegen de laagste prijzen. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.


Houd eenvoudig uw pH - waarde en chloor van uw spa op peil met dit wekelijkse schema. Gebruik de handleiding voor het onderhoud aan uw Jacuzzi of Spa! Het kan geen kwaad de pH - waarde toch af en toe te testen. Je zal echter merken dat deze nauwelijks zal schommelen bij gebruik van AquaFinesse.


In een AquaFinesse pakket zitten ook chloortabletjes. De combinatie hiervan is de perfecte formule. Je voegt Aquafinesse 1x per week toe en kijkt of er nog chloortabletjes in het meegeleverde drijvertje. Ph waarde van uw zwembad te hoog of te laag: wij kunnen u vertellen wanneer dat het geval is en wat te doen. Gratis e-book met advies zwembadwater!


Koop hier producten om het chloor gehalte van uw Jacuzzi op peil te krijgen. Voeg de 1ml PH – vloeibaar van O-care toe aan een emmer warm water en laat de jets er ongeveer een half uur in staan. Daarna de jets goed naspoelen voordat u ze weer aanbrengt in de jacuzzi. PH is de zuurgraad van het water. Met een speciaal ontwikkeld apparaat kan je de waarden van het water checken.


Het verhogen en verlagen van de pH - waarde kan met één product. Belangrijk voor het onderhoud van je jacuzzi is dat je het water best drie à vier keer per jaar vervangt. Koop de pH - waarde bij Mundo Recreatie. Verder kan ook een plotse stijging de temperatuur van het water een hogere ph waarde veroorzaken. Veel belangrijker dan de oorzaken zijn de gevolgen van dergelijk hoge ph waarde.


Een eerste gevolg is er één die ook je geldbeugel treft. Een te hoge ph waarde zorgt er namelijk voor dat de chloor in je zwembad niet meer effectief werkt. De waarde heeft namelijk invloed op de werking van chloor en chloor zorgt ervoor dat jouw jacuzzi gedesinfecteerd wordt. Zo kan het chloor optimaal werken en worden alle bacteriën gedood.


Lage pH - waarde in de hot tub. Elke pH - waarde onder kan problemen veroorzaken. Hoe lager de pH - waarde , hoe zuurder het water in je hot tub is. Zeer zuur water maakt het moeilijker voor ontsmettingsmiddel om effectief te werken, waardoor mensen die chillen in je hot tub worden blootgesteld aan potentieel schadelijke verontreinigingen.


H waarde jacuzzi stabiel houden De pH waarde van uw jacuzzi zal tussen de en moeten blijven. Dit zodat het jacuzzi chloor goed zijn werking heeft. Wanneer de pH waarde van uw jacuzzi te laag of te hoog is, zal het chloor helaas geen goede werking hebben en wordt de kans op groen of melkachtig jacuzzi water erg groot.


Een goede ph - waarde van het zwembad is erg belangrijk voor een aangenaam zwemgevoel. Bij een te lage ph wordt het water te zuur en dat kan aardige gevolgen hebben. Om het belang van een regelmatige watercontrole te verduidelijken, sommen we de mogelijke gevolgen van een te lage ph waarde op. De ph waarde is te laag wanneer die onder 7. Automatisch de pH - en chloor waarde van je zwem- of Jacuzzi water testen is bijzonder eenvoudig met deze elektronische tester. De Interline pH - en chloormeter geeft je direct de actuele waarden op je meter weer.


Geniet optimaal van je zwembad zonder je zorgen te maken over de juiste pH en chloorwaarde. De pH (zuurgraad) van het water in je spa of Jacuzzi moet de juiste waarde hebben. Als deze pH - waarde niet in orde is zullen de andere waterbehandelingsmiddelen, zoals bijvoorbeeld chloortabletten, hun werk niet goed kunnen doen.


De witte aanslag in uw spa of jacuzzi kunt u wegkrijgen door de PH waarde van uw water naar beneden te krijgen. Dit kunt u doen door het doseren van PH. Dan zal als het goed is het kalk gaan oplossen in het water, hierdoor zal de PH waarde echter weer stijgen. Wij leveren onze diensten door heel Nederland en in Belgie. De pH waarde , oftewel de zuurgraad van het zwemwater, is de basis voor schoon en helder zwembadwater.


Zonder een goede pH waarde werkt chloor niet optimaal en kan je zwembad groen worden. Het meten van de pH waarde doe je met een ph meter. Wanneer het water in jouw zwembad of jacuzzi een te lage pH - waarde heeft werkt het chloor minder goe wat kan leiden tot irritatie van de ogen en huid of gezondheidsklachten.


Op die manier kun je goed in de gaten houden of het water nog steeds de optimale kwaliteit heeft. De pH - waarde zegt iets over de zuurgraad in ons lichaam, die kan variëren van tot 14. Een pH - waarde van is neutraal en weerspiegelt een optimale zuur-base huishouding.


In een zuur milieu kunnen kankercellen goed gedijen. Daarom is een alkalische (basische) pH - waarde voor onze gezondheid van essentieel belang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts