vrijdag 18 november 2016

Heijderbos zwembad

Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten! Bestel Zwembaden online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment!


Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.

Beleef de grootste kicks, boven en onder water, in een spectaculair zwemparadijs. Of verken de rustgevende onderwaterwereld van een verzonken sta tussen exotische vissen. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. De plek voor jungle-avonturen en spannende activiteiten, of een uitstapje naar Nijmegen.


Met duikbril op kan je op zoek naar de verzonken stad en haar unieke bewoners. Of leer duiken van één van de professionele duikinstructeurs. Kinderen vanaf jaar kunnen al een echt duikbrevet behalen.


Laat je meevoeren op de sensationele wildwaterbaan, deins mee op golven of snorkel tussen de tropische vissen.

Dat wordt dus urenlang waterplezier voor jong en oud! Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Er worden talloze activiteiten voor alle leeftijden georganiseerd.


Compilation of all the water rides at Centerparcs het Heijderbos. Compilatie van alle glijbanen en de wildwaterbaan op Centerparcs het Heijderbos. De golven in het Heijderbos zijn zeer laag en stellen daarom niks voor. Like en abonneer voor meer! In het noordelijkste puntje van Limburg, dichtbij Nijmegen.


In een bosrijke vallei, met een indoor jungle-speelparadijs. Hier stap je als avonturier van de ene wereld. Het park ligt mooi aan het water. Op de achtergrond de Jungle Dome. We naderen de plaats van bestemming.


Het Heijderbos heeft natuurlijk ook een subtropisch zwembad met wildwaterbaan. Het dorpje Heijen in Noord-Limburg. De kinderen spelen in de uitdagende Jungle Dome en het zwembad.


Gelegen vlakbij de Duitse grens op een half uurtje van Nijmegen. Meegevoerd worden op de sensationele wildwaterbaan, meedeinen op golven of snorkelen tussen tropische vissen.

Laat uw kinderen kennis maken met de duiksport, inclusief een rit op de onderwaterscooter. Bezoek de Jungle Dome met de Jungle Expedition. De jongste gasten kunnen terecht in het kinder-doe-bad. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Dat laten wij van Parkvakanties je graag zien in déze video! Nederland telt best veel leuke en mooie zwembaden. Een paar voorbeelden die het tropische zwembad zo bijzonder maken zijn de wildwaterbaan, het snorkelen, de bubbelbaden en het babyzwemmen.


Genieten van het zwembad de Kempervennen is niet zo moeilijk! Naast subtropisch zwembad het Heijderbos zijn er ook andere voorzieningen te vinden. Je kunt op het park naast zwemmen in het subtropisch zwembad het Heijderbos ook gebruik maken van andere faciliteiten. Je zou bijvoorbeeld naar de Jungle Dome kunnen gaan, waar je op leerzame expeditie gaat. Totaal €7betaald voor volwassenen en kind van jaar.


Als je het zwembad inkomt zit je meteen bij de kinderzwembaden. Het was even zoeken naar een lege stoel om de tas met handdoeken kwijt te kunnen en daarna konden ze zó het zwembad in. Het babybadje is echt heel laag zodat je daar heerlijk rustig kan zitten.


Het zwembad zelf en eromheen is overal netjes en schoon, meer dan voldoende kleedkamers en kluisjes, wat ook fijn is dat er een redelijk aantal ‘familie’kleedkamers zijn waardoor je gemakkelijk met je kids in een hokje samen kan omkleden, het was niet druk (ook natuurlijk omdat het gewoon een doordeweekse dag was en geen vakantietijd) dus. En na ons bezoek aan dit mooie park in Limburg, zijn we het daar absoluut mee eens. Verder is het zwembad erg kindvriendelijk, met ook nog een kinder doe-bad. De Aqua Mundo van dit park is zeer bijzonder, want er is ook nog een levendig koraalbad en een verzonken stad.


Als je niet in het park Center Parcs verblijft, kun je toch een dagje komen zwemmen bij het subtropische zwembad genaamd Aqua Mundo het Heijderbos. Voor iedereen is er wel iets wils. Ook Aqua Mundo het Meerdal is een subtropisch zwembad dat zich bevindt in één van de Center Parcs parken in de provincie Limburg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts