woensdag 30 november 2016

Balkonverhoging

Balkonverhoging PAM Systeem Constructie voor het ophogen van balkon- en galerijvloeren. De lichtgewicht en tegelijk oersterke en stabiele PAM Systeem Constructie is speciaal ontwikkeld voor het ophogen van balkon- of galerijvloeren. Maak de gallerijvloer toegankelijks voor rollators, rolstoelen of een scootmobiel met een galerijverhoging. Ook een afspraak voor meer informatie over onze producten, werkwijze en service is snel gemaakt.


U kunt bij HomeCare Innovation niet alleen standaard drempelhulpen aanschaffen, maar ook balkonverhoging en galerijverhoging kopen. Net zoals bij de drempelhulpen van HomeCare Innovation het geval is, zijn ook onze balkonverhoging en galerijverhoging producten van uitstekende kwaliteit.

Met een balkonverhoging worden balkons toegankelijker voor senioren en gehandicapten. Complete galerij- en balkonophogingen. Woningen, maar bijvoorbeeld ook kantoren die aansluiten op een galerij zijn vaak moeilijk toegankelijk vanwege het.


Over PAM galerij-en balkonverhoging B. Kortom de PAM Systeem Constructie heeft zich meer dan bewezen door de jaren heen. Een balkonverhoging of galerijophoging biedt bewoners, bezoekers, ouderen en gehandicapten de mogelijkheid om weer volledig vrij te leven in- en rondom hun woning. Met een verhoging worden drempels weggewerkt en de vloer volledig egaal gemaakt.


Maak uw flat optimaal toegankelijk voor bewoners en bezoekers met een rolstoel of rollator.

PAM is gespecialiseerd in professionele aanleg van galerij- en balkonverhoging. Kenmerkend voor dit bedrijf en haar medewerkers is dat zij staan voor kwaliteit, vakmanschap en transparantie. Roege International is specialist in aanpassingen (hulpmiddelen) voor woningen en gebouwen van ouderen en gehandicapten. PAM heeft zich aangesloten bij VvE Centraal.


Graydon en deels vanuit de KvK. Groothandel gespecialiseerd in overige bouwmaterialen. PAM werkt rechtstreeks voor opdrachtgevers zoals overheden, woningcorporaties, zorginstellingen en projectontwikkelaars maar ook als onderaannemer voor bedrijven in de bouwsector.


Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Saxion Hogeschool Enschede. Profiel weergeven Profielbadges weergeven Vergelijkbare profielen weergeven.


Perfect passend te monteren, zonder ruimteverlies aan weerszijden. Toegankelijkheid verbeteren van balkon of galerij? Wilt u meer weten over de dienstverlening van PAM of klantbeoordelingen, bekijk dan hier haar VvE Dienstverlener profiel. Kunststof platen of Plexiglas kopen bij HORNBACH. Wanneer je doorschijnend materiaal nodig hebt in je huis maar je wilt geen doorkijk hebben kun je gebruik maken van.


De meest volledige site met ruim 66. Nederland vindt u op Openingstijden.

Aannemersbedrijf Jaspers Faijer. PAM Galerij en balkonverhoging B. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Jeroen Scholten woning- en projectstoffering in Wierden vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. De verhogingen bestaan uit opmaatgemaakte panelen die op verstelbare steunen staan, waardoor ze in iedere gewenste breedte en hoogte gelegd kunnen worden. Over deze leverancier is geen uitgebreide informatie beschikbaar op NBD. Meer weten over deze leverancier?


ISORUB Galerij- en balkonverhoging. PAM Balkonvloer-verhogingssysteem. PAM Houtcomposiet Balkon- en galerijplank - delen voor houtcomposiet systeem. PAM Vloer-renovatiesysteem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts