donderdag 24 november 2016

Zweefparasol 400x400

Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Diverse soorten staande parasols. Bekijk het assortiment online! Vergelijk voor de laagste prijs.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De Palestro zweefparasol wordt geproduceerd in twee royale formaten. Deze zweefparasol Florida heeft een vierkante vorm, biedt een goede bescherming tegen de zon en extra bruikbare schaduwruimte door de paal die aan de zijkant staat. Verder heeft het parasoldoek een gewicht van 1gram.


Een heerljike zomerse dag doorbrengen in je eigen tuin? Grijs en is gemaakt van het materiaal: Aluminium. Garden Impressions geeft jaar garantie op hun producten. Deze grote en luxe zweefparasol heeft een doek van maar liefst bij meter. Verder maken de hoge kwaliteit materialen en handige functionaliteiten deze parasol tot een absolute aanwinst voor je tuin of terras.


Dat mooi en groot niet moeilijk hoeft te zijn, bewijst model Bergen. Parasol Bergen heeft een strak ontwerp en past in elke tuin en op elk terras. Deze schitterende zweefparasol van merk Madison is hoogwaardig van kwaliteit. Met de parasol heeft u altijd op de juiste plaatsen schaduw.


De Monaco beschikt over een vierkant doek van 3x 3cm. De parasols is voorzien van een aluminium frame met een. Parasol Castricum is een strak ontwerp met stijlvol vormgegeven baleinen.


Zweefparasol 400x400

Ook van onderen bezien heeft deze parasol een prachtig uiterlijk. De zweefparasol Palestro heeft heeft een formaat van 400x4cm. Zo vindt iedereen zijn favoriete plekje in de schaduw. Deze Central Park zweefparasol in de kleur antraciet is een goede aanvulling op je tuinmeubelen. Verder is de parasol voorzien van een draaimechanisme, windvang en een metalen kruisvoet.


Bestel Zweefparasol bij fonQ. Kies uit 1producten vanaf € 699. Glatz AURA zweefparasol 400x4cm. De First Class onder de houten parasols wordt nu AURA genoemd. Vierkant in formaat, deze unieke parasol met vrije arm biedt.


In je eigen tuin genieten van de zon wie wilt dat nou niet? De Hawaii king pole zweefparasol is een luxe zweefparasol van hoge kwaliteit. Horecaparasol Karin bestel je tegen de scherpste prijzen bij Okido.


Ideaal voor uw horecaterras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts