dinsdag 15 november 2016

Afdak voor brandhout

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Alle soorten brandhout uit voorraad leverbaar. Ovengedroogd en strak gestapeld.


Onderstaande stappenplan gaat in op het zelf maken van een haardhout berging of houten afdakje naast een muur of wand.

In onderstaand voorbeeld gaan we uit van een rechthoekig afdak van meter lang en meter breed. In dit stappenplan leest u hoe u zelf een houten afdakje maakt aan een muur of wand. Samen met Bert een afdak maken voor ons brandhout. OUTDOOR LIFE houtopslag voor haardhout met afdak 180x180xcm.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Omdat ik de eerste jaren nog geen centen heb om een deftige serre te zetten had ik gedacht om een afdak te maken met doorschijnende golfplaten zodat ik daar mijn tomaten en paprikas kan onder zetten. De garage van de buren staat net op de scheiding dus ik kan mijn afdak er tegenaan zetten.

Zet het brandhout of de fietsen droog onder een afdak met golfplaten. Deze klus is heel eenvoudig zelf te doen met het stappenplan van KARWEI. Denk bijvoorbeeld aan een hellend vlak van minimaal graden, zodat het water wegstroomt. Maar ontdek ook welke soorten golfplaten er zijn en hoe je deze aanbrengt. Mijn graafwerkzaamheden vorderen langzaam maar zeker, maar er ligt slechts een dun laagje moederaarde op deze plek van de tuin, en daaronder is dan direkt harde leisteen waarin het een stuk moeilijker graven is.


De bedoeling is dus om hier een vloer en een afdak te plaatsen voor de opslag van brandhout voor de open haard. Handig en eenvoudig afdak voor het drogen van brandhout. DENVER bestaat uit twee zijwanden met verluchting, afgewerkt in grenenhout, die een schuinaflopend dak ondersteunen.


Houtberging DENVER is goed voor het stockeren van m³ hout. Afdak voor brandhout online kopen. Het online bestellen van een afdak voor brandhout brengt heel wat voordelen met zich mee.


U hoeft niet langer te sleuren met uw aankoop, alles wordt netjes bij u afgeleverd. Zelf afdak maken om brandhout op te stapelen. Via onze webshop kan u in alle eenvoud een afdak voor brandhout bestellen en, indien gewenst, aan huis laten leveren. Bekijk meer ideeën over Houtopslag, Haardhout en Haardhout opslag.


Het moet evenwel een open constructie blijven om de beluchting te optimaliseren.

De overkapping moet wel uit solide watervast en stevig materiaal bestaan om wegwaaien e. Geisoleerd hondenhok zelf maken? Hoe maak je een hondenhok van hout? Vuurtafel steigerhout zelf maken met een bouwtekening?


Wilt u graag een overkapping zoals een afdak maken aan uw bestaande of nieuwbouw huis of schuur, voor bijvoorbeeld uw fietsen, een terras, de auto, brandhout of iets anders? Zijkanten zijn lucht door latend zo dat het hout sneller en beter droogd door middel van de wind en de zon. Vergeet de mythe dat enkel eik en beuk geschikt zijn voor brandhout.


Alle hout is brandbaar, ook dat van coniferen. Enkel, coniferen bevatten harsen die moeilijker drogen, die ook door en door droog moeten zijn om niet aan te laden in de schouw, en die dus meer geduld vergen vooraleer ze brandhout zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts