maandag 28 november 2016

Opblaasbaar zwembad kinderen

Intex luchtbedden voor binnen. Comfortabel, trendy of veelzijdig. Jouw nieuwe favoriete zwembadje kinderen kopen? Bekijk nu ons uitgebreide assortiment opblaasbare zwembaden.


Meer geluksmomentjes buiten! Bespaar tot wel via kiesproduct.

Indien je niet teveel moeite wil doen is een opblaasbaar zwembad de oplossing. Zo heb je zwembaden met glijbaan, inclusief bijpassende filterpomp en zwembaden met bescherming voor de zon. Bijkomend voordeel is dat een opblaas zwembad altijd snel op te zetten is zodat je direct kan gaan genieten! Want vandaag een opblaasbaar zwembad voor 16:uur bestel is morgen al in huis! Leuk voor in de tuin of op een festival.


Alle favoriete Disney en Pixar figuren komen voorbij op de zwembanden en strandballen van Zwembadgigant. Nu kunnen kinderen niet alleen voor de tv maar ook in het zwembad genieten van Elsa, Olaf, Teigetje of Bliksem McQueen! Kies voor de opblaasbare raceauto van Cars, een Frozen luchtbed of zwembandjes met Winnie de Poeh.

OPBLAASBAAR ZWEMBAD BIJ DECATHLON. Ben je opzoek naar een opblaasbaar zwembad ? Bij Decathlon vind je diverse opblaasbare zwembaden. Ideaal als je je kinderen kennis wilt laten maken met water, maar niet de mogelijkheid hebt om naar het zwembad toe te gaan of als de kinderen geen genoeg kunnen krijgen van het waterplezier. Er is niets leukers dan lekker in de achtertuin te kunnen genieten van een opblaasbaar zwembad.


De kinderen kunnen er lekker in spelen en spetteren, volwassenen kunnen erin relaxen en afkoelen op een warme zomerdag. Tegenwoordig is een zwembad in de tuin niet meer alleen weggelegd voor de rijken onder ons. Bestway Pool Frame Zwembad - 2x 1x cmDit zwembad van Bestway is eenvoudig en snel op te zetten, al binnen een half uur staat die! Het stalen frame is rechthoekig en zorgt ervoor dat het zwembad stevig staat. Opblaasbaar kinder zwembad.


Het bad is gemaakt van van duurzaam Tritech materiaal dat bestand is tegen UV straling en chloor. Als u op zoek bent naar een zwembad voor in de tuin, dan is een opblaasbaar zwembad de meest snelle en gemakkelijke optie. Het opzetten van een opblaaszwembad kost namelijk weinig tijd en is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen, is de ring(en) vullen met lucht.


Het aanbod in opblaasbare zwembaden is de laatste jaren enorm uitgebreid. Daarbij is het aanbod niet beperkt tot het klassieke opblaasbaar zwembad met opgeblazen zijwanden. Ruim soorten opblaas zwembaden.


Verzending vanaf €in uur.

Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online! Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt.


Helemaal voor de kinderen , die nog niet begrijpen dat het helpt om dan wat rustiger aan te doen. Spelen met en in het water zorgt dan voor een welkome verkoeling. Voor een paar euro heb je al een simpel opblaasbaar zwembad waar je kinderen zich urenlang heerlijk mee kunnen vermaken. Maar je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.


Je kunt er, na een lange werkdag, samen met je kinderen tot rust komen. Het kopen van een opblaasbaar zwembad voor het hele gezin is dus zeker een goed idee. Zwemplezier voor kinderen kan voor een relatief bescheiden prijs.


Zo kun je bij ons voor circa euro een zwembad met loungeplekken bestellen. Geen gedoe met metalen buizen en er hoeft relatief weinig water in. Ieder opblaasbad heeft zijn eigen kenmerken.


Je weet hoe lekker het kan zijn in de zomer: mooi weer, geen wolkje aan de lucht en de zon die stralend aan de hemel staat. Er zijn dingen die daarbij horen. Zonnebrandcrème bijvoorbeel maar ook een opblaasbaar zwembad. Een opblaasbaar zwembad voor de hele familie Het is niet alleen voor kinderen heel prettig om verkoeling te zoeken in een zwembad , ook volwassenen springen op een warme dag graag het water in om heerlijk te genieten. Echt optimaal genieten en relaxen kun je in het familie lounge zwembad.


Wij leveren diverse zwembad speelgoed artikelen. Ons speelgoed is zowel geschikt voor kinderen als volwassenen. Als je kinderen hebt, heb je er ongetwijfeld eentje (gehad): een opblaasbaar zwembad. Echt zwemmen kan je het niet noemen, maar een opblaasbaar zwembad levert gegarandeerd verkoeling én plezier in het voor jaar en de zomerdagen.


Zo kun je een groot zwembad in de tuin nemen, maar kun je ook kiezen voor een klein opblaasbaar zwembad die je meeneemt voor de kleintjes wanneer je op pad gaat. Een kinderzwembad is ideaal wanneer je kinderen nog te klein zijn om bijvoorbeeld de zee in te gaan en je makkelijker een oogje in het zeil wilt houden. Hiervoor hoef je helemaal niet naar een zwembad of op vakantie, want met onze zwembaden kun je ook thuis lekker afkoelen en je kids laten spelen in het water. Bekijk snel al onze zwembaden en bijbehorende accessoires.


De korting wordt verrekend in je winkelmand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts