donderdag 3 november 2016

Gloria spuit

Gloria spuit

Bespaar tot wel via kiesproduct. Discover Compressed Air Sprayer. Je kunt je spuit bijvoorbeeld vullen met mosmiddel of onkruidverwijderaar en dit vervolgens gemakkelijk op mos of onkruid spuiten.


GLORIA biedt u twee nieuwe reinigingsborstels voor uw stenen oppervlakken. Gardenboy PLUS Met zijn speciaal geharde stalen tanden is de Gardenboy PLUS het ideale gereedschap om randen te verzorgen, te verticuteren, te verkruimelen, los te draaien en te onkruiden. GLORIA 405TOok voor het verspuiten van biologische middelen is de 4T inzetbaar. Gloria prima drukspuit nieuw!


Deze spuit is voorzien van een enkel verstelbare draagriem,grote vultrechter, wijzermanometer, afblaas- en veiligheids-ventiel, spuitstokhouder en voetring. Deze drukspuit prima van gloria is heel praktisch en veelzijdig. Een drukspuit spuit erg har een fijnsproeier niet.


Zo beschadig je je planten niet. Om na gebruik van de spuit de druk wel te verlagen zit er een handig afblaas veiligheidsventiel op die de druk direct verlaagt. Je vind hier verschillende drukspuiten, maar ook accessoires. Deze GAMMA drukspuit, met een vulcapaciteit van liter, is ideaal voor het gebruik in de tuin en de verzorging van planten. Dus ben je op zoek naar een nieuwe drukspuit of wil je juist je huidige repareren, dan ben je hier aan het juiste adres.


De drukspuit is ontwikkeld voor het. Reinig en onderhoud uw auto met GLORIA - spuiten. Uitermate geschikt voor het gebruik van reinigingsmiddelen. Hoge prestaties in dagelijks gebruik. Fijnsproeier liter geel, praktisch en veelzijdig professioneel inzetbaar met dubbelwerkende pomp (1x drukken = 2x spuiten ). Geschikt voor het toepassen van bestrijdingsmiddelen en.


Gloria spuit

Drukspuiten koop je eenvoudig online bij bol. Het middel voor onkruidbestrijding of de plantenvoeding zal via een slang uitkomen bij de spuitmon waar met een behoorlijke kracht de vloeistof uit zal spuiten. De bestseller van het GLORIA -assortiment - nu als liter-versie bijzonder compact en licht en met alle functies en uitrustingskenmerken van de grote broer prima 5. Deze druk creeer je door te pompen op het reservoir waar je water of andere vloeistoffen in kunt doen.


Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. Niet alleen verkopen we standaard spuitstokken, maar ook enkele handige telescoop sproeistokken en verlengstokken met een zwenkbare sproeier.


Op zoek naar Intratuin drukspuit L? Ook erg praktisch zijn de flexibele spuitstokjes. Daarmee kunt u zelfs blinde hoeken zonder moeite besproeien! Vul de spuit maximaal tot aan de 2. Het woord zegt het al: je gebruikt druk om te spuiten.


Hier vindt u de juiste onderdelen voor iedere drukspuit. Denk hierbij aan RVS of drukspuit onderdelen van glasvezel. Een ding weet ik zeker de gloria drukspuit gaat kapot als je er azijn in doet de rubbers lossen op, eigen ervaring!


Gloria spuit

Zo biedt SPAN Groothandel spuitschermen, spuitstokken en verstelbare draagriemen van verschillende materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts