zondag 13 november 2016

Smeedijzeren pan

Specialistisch advies nodig? Shop nieuwe pannen met mooie kortingen! Bespaar tot wel via kiesproduct. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Smeedijzeren pannen in gastro-kwaliteit. Voor een heel aantrekkelijke prijs. Kan tot een hoge temperatuur verhit worden. Ideaal om snel mee aan te braden. Een geëmailleerde pan hoef je dus niet in te branden, dit heeft geen nut.


Hoogwaardig smeedijzer met grote warmtegeleiding voor de perfecte biefstuk buitenshuis of thuis: dankzij Petromax smeedijzeren pannen kan iedereen unieke en heerlijke maaltijden bereiden op elk fornuis of brander en zelfs boven een kampvuur. Een gietijzeren pan is geschikt voor het gebruik op alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven. Gietijzer heeft van nature goede anti-aanbakeigenschappen.

Warm de pan langzaam op alvorens u deze gaat gebruiken. Kookwinkel Oldenhof biedt een breed assortiment aan diverse soorten gietijzeren pannen. Het oppervlak van de pan wordt donkerder, steviger en maakt de Petromax pan een onmisbare metgezel in de keuken. Het is nu mogelijk om eenvoudig te braden, braden en te smoren zonder dat het voedsel in de pan blijft plakken. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Deze video toont een van de mogelijkheden: de pan wordt eerst met water en een mild detergent gereinig dan worden aardappelschillen in de pan gebakken tot ze zwartgeblakerd zijn. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Goed drogen en de pan is klaar voor gebruik. Nu verhit ik de pan nog even flink om er voor te zorgen dat de olie goed in het gietijzer trekt. Als de pan is afgekoel is hij klaar voor gebruik.


Behandel de pan dan alsof het om een nieuwe pan gaat. Ben je op zoek naar een pan waar je jaren van geniet? Dan is een gietijzeren pan een geschikte keuze voor jou. Zo wordt warmte gelijkmatig verspreid en houdt een gietijzeren pan de warmte lang vast.


Perfect voor gebruik op je kampvuur en door het formaat nog enigszins gemakkelijk mee te nemen.

Met de smeedijzeren pannen van Turk bakt u een heerlijke biefstuk, of perfect gebakken aardappeltjes. Formaat (doorsnee): 28cm boven, 21cm onder. Giet enkele druppels arachideolie in de pan , wrijf die uit over de hele binnenkant en zet de pan op middelhoog vuur gedurende min.


Deze pan is geschikt voor alle hittebronnen. Laat de pan nu afkoelen en veeg met keukenpapier door de pan. De koekenpan zorgt ervoor dat het voedsel mooi dicht schroeit voor een heerlijk krokante buitenkant!


Of u nu vlees of vis hebt gebraden in uw gietijzeren pan , lekker hebt gewokt of poffertjes hebt gebakken, dat moet natuurlijk niet ten koste gaan van uw pan. Daarom is het belangrijk dat u uw pan inbrandt om te voorkomen dat de pan gaat roesten of dat uw gerechten aanbranden. De pan heeft geen anti aanbaklaag of coating. Volg de volgende stappen om een gietijzeren pan in te branden: 1. Zo onderhoud je gietijzeren pannen het best.


De afgelopen jaren winnen gietijzeren pannen steeds meer aan populariteit. Niet alleen de prachtige exemplaren van Le Creuset zijn inmiddels overal wel verkrijgbaar, ook meer budget merken als Lodge worden steeds meer verkocht. Hoe fijn de pannen ook zijn, er zit ook een nadeel aan: het onderhouden. De olie zorgt er ook voor dat de pan niet gaat roesten.


Bekijk onze adviespagina's of kom naar een Coolblue winkel. Droog de pan daarna goed af en plaats de pan op het fornuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts