woensdag 15 maart 2017

Barbecue all in

Barbecue all in

Specialistisch advies nodig? Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Kies uit 3producten vanaf € 210. Een all -in barbecue verhuur van A-Z is lekker makkelijk! Ieder menu is een all -in barbecue en wordt hetzelfde geleverd.


All -in BBQ pakket bestellen Inclusief barbecue , servies en bestek Gratis thuisbezorgd Salades en sauzen inbegrepen Geen afwas Eenvoudig bestellen. IdeaalCatering barbecue All-in voor 2 en 1personen! Actiepakketten voor middelgroot en grote barbecuefeesten! Je oor te luisteren leggen is één van de manieren voor succes! Zo kwamen wij er al snel achter dat er veel vraag is naar barbecue All-in pakketten.


All -in pakketten met ambachtelijke slagerskwaliteit, dat is de wens. Onze bekende All -In BBQ aanbieding! Hoe fijn is het als wij u compleet ontzorgen? Barbecue en Dranken ALL -in.


Barbecue all in

Onderstaande barbecue arrangementen zijn helemaal compleet inclusief kok, bar medewerker, drank en alle benodigde materialen. U bent gast op uw eigen gelegenheid. Als u over een eigen barbecue beschikt, gebruik dan de kortingscode GEENBBQ in de winkelwagen en ontvang €1korting op uw bestelling. Het bezorgen van uw bestelling. Zo gezellig kan barbecuen in de winter zijn!


Overigens zijn ook onze overige pakketten in de winter normaal te bestellen. Al onze arrangementen zijn voorzien van de ‘ all -in’ service. Dit houdt in dat iedere barbecue altijd inclusief gas, couverts en andere benodigdheden wordt geleverd. De afwas nemen wij voor eigen rekening! Een BBQ bestellen doet u bij ons voordelig, all inclusive en voor iedere denkbare gelegenheid!


Barbecue all in

Of het nu gaat om een zakelijke netwerkborrel, een feestje met uw medewerkers, een viering met familie of samen naar het voetbal kijken met uw buren: wij leveren alles wat u nodig heeft voor een smakelijke barbecue. Met mooi weer sta je liever niet in de keuken. Je vindt iedere keer weer een lekkere en verrassende combinatie. Bezorgen, ophalen, de afwas en schoonmaak van de barbecue is bij de prijs inbegrepen. De webshop voor uw Vrije tijd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De lekkerste barbecue pakketten in combinatie met een drankenarrangement, ALL -in. Wij bieden u een heerlijk All Inclusive barbecue arrangement, inclusief dranken.


Al vanaf €2per volwassene geniet u op ons (deels overdekte) terras uur lang van de barbecue met heerlijke, gevarieerde barbecue gerechten en een ruime variatie aan soorten vlees zoals kip, rundvlees, varkensvlees en vis (op basis van stuks p.p.). Wat zit er in een all -in BBQ pakket? Maak uw barbecuefeest compleet met een compleet barbecue vleespakket vanaf personen. Een complete barbecue verzorgd van begin tot eind.


Inclusief drankjes, een selectie van het beste vlees, heerlijke salades en sauzen en bedienend personeel die jouw gasten een mooie middag of avond bezorgen. Je barbecue volledig geregeld? We hebben nu een ongelooflijk scherp pakket inclusief barbecue en gasfles, borden, bestek en ook het schoonmaken doen wij voor je. Het enige dat jou en je tafelgenoten rest is smullen!


Het BBQ pakket all inclusive is ook al verkrijgbaar vanaf €1- per persoon. Bel ons voor meer informatie. De totale tijdsduur van het arrangement bedraags ca. Voor al uw zakelijke relaties, het personeel, op het buurtfeest of gewoon bij u thuis. Maar dan wel zonder eerst zelf uren in de keuken te hoeven staan!


Want, wij nemen dat namelijk graag uit uw handen en garanderen u een op en top geregelde kwaliteits- barbecue met professionele koks als. All -in arrangement aan het stran een luxe huifkartocht, een barbecue inclusief Hollandse drankjes! Stran bossen, heidevelden, barbecue , oud Otterlo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts