maandag 13 maart 2017

Metalen prieel

Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design. Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Pergola, prieel holland 3is een stijlvol, metalen tuinprieel waar u met gemak een tafel en een aantal stoelen onder kwijt kunt.


Met een prieel van Gardenonline creëert u een sfeervolle zitplaats in uw tuin en kunt u optimaal genieten van het buitenleven. Het creëren van een zithoek in uw tuim met behulp van een prieel , geeft het geheel een romantische uitstraling.

Door het open latwerk kunt u uw prieel aankleden met de meest prachtige bloemen en planten voor een romantische touch. Het grote prieel is ideaal voor bijeenkomsten, barbecues, picknicks, verjaardagsfeestjes, enz. Het prieel is gemaakt van hoogwaardig oxford stof met PA coating. Dit maakt het water- en vuilafstotend en UV- en weerbestendig.


Het stevige stalen frame is stabiel en erg duurzaam. Wellicht heeft u een praktische doel voor ogen, bijvoorbeeld een prieel dat als carport dient. U vindt het in ons aanbod! Heeft u interesse in een prieel maar heeft u vragen over een gewenste maatvoering?


Neem contact met ons op middels ons contactformulier.

Toch is het ontwerp heel anders. Houten prieel voor uw tuin. Ook al heeft iedereen verschillende wensen als het aankomt op de tuin, een prieel wordt bijna altijd gewaardeerd.


Extra beschutting in de tuin kan verschillende uitwerkingen en toepassingen hebben. Hoe mooi de tuin ook is en hoe fijn het er ook vertoeven is, er is altijd ruimte voor verbetering. Een metalen prieel kan u in verschillende vormen krijgen. Rechthoekige, vierkante of ronde prielen zijn mogelijk.


Door middel van het optimale gebruik van kleuren kan het metalen prieel een klassiek of een modern prieel worden. Verankering is natuurlijk super belangrijk bij een pergola. Metaal geeft deze constructies een authentiek karakter.


Prieel: Scherpste prijs van NL! Hoge kwaliteit en gratis geleverd. Alle modellen, al vanaf €695. Wij produceren zélf onze hoogwaardige kwaliteit priëlen. Daardoor kunnen we onze klanten een optimaal product garanderen.


Voordat wij een prieel voor u gaan maken, komen wij graag uw wensen doorspreken. Meer dan modellen uit voorraad! De mooiste prieëlen, de laagste prijs!

Een houten prieel is een overkapping die meestal vrij in de tuin komt te staan. Door de mooie uitstraling komt een prieel het beste tot zijn recht in het midden of achter in de tuin. Wij hebben een ruim assortiment van verschillende modellen. Het dak is gemaakt van mm dik UV-bestendig PC bor zodat u beschermd bent tegen de schadelijke UV-stralen van direct zonlicht. Onder een prieel kunt u op elk moment van de dag genieten van uw tuin.


Als het in de zon te warm wordt, biedt het een verkoelende schaduw. Ook een klein zomers buitje is geen ramp als u fijn droog zit onder uw prieel. Daarom is het ideaal om een heerlijk rustig en beschut zithoekje in uw tuin te maken. Metalen , rustiek prieel dat een bijzondere plek in de tuin verdient. De halfronde vorm geeft een unieke sfeer aan deze zitbank.


Een brede verscheidenheid aan metalen prieel te koop-opties zijn voor u beschikbaar, zoals ijzer, aluminium en staal. Ook kunt u kiezen uit metalen metalen prieel te koop. Er zijn metalen prieel te koop leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.


Het is een plek waar je heerlijk tijd kan doorbrengen in de zomer, en eventueel ook in de winter. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de uitvoering en functie van het prieel. Een prieel is een heuse meerwaarde voor je tuin. In dit artikel bespreken we onder meer de materialen waaruit priëlen gemaakt. Het zelf in elkaar te zetten prieel wordt geleverd inclusief dakbedekking en bevestigingsmaterialen.


Bestel direct online in de webshop of kom langs in de showroom om onze priëlen te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts