maandag 27 maart 2017

Koppel zwembad

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Ontdek het assortiment van Wehkamp.

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Lees alles over zwemmen in Arnhem. Hier staan openingstijden van zwemactiviteiten en zwemlessen bij beide zwembaden.


De lessen zijn beschikbaar voor iedereen: van peuters tot volwassen, maar bijvoorbeeld ook voor kinderen die extra begeleiding nodig hebben. En natuurlijk kun je hier terecht voor het behalen van je zwemdiploma! Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Sportief in het water: leuk en gezond! Het zwembad heeft een glijbaan van meter en wildwaterkreek waar je heerlijk even kunt bijkomen van een drukke week.


Buiten bevindt zich een ligweide, een terras en een volleybalnet.

Het grote overdekte zwemcomplex heeft vijf baden, waaronder een apart peuterba een wedstrijdbad van meter en een golfslagbad. Letterlijk alle ingrediënten voor een geslaagd zwemfeestje! Het kind moet eerst zonder drijfmiddelen het effect van het water ervaren. Als het nodig is, gebruiken we ze echter wel.


Verzendkosten maximaal 9 vanaf 5- gratis verzonden! Hier is geen thema aan verbonden, behalve plezier maken! Om je Intex zwembad accessoires goed te kunnen installeren, heb je de juiste koppelstukken nodig. Wil jij bijvoorbeeld een 38mm filterpomp aan een Intex zwembad met 32mm pompaansluiting koppelen , dan kun je een adapter goed gebruiken. Een zwembadslang komt van pas wanneer je tussen de filterpomp en het zwembad nog een ander accessoire wil.


Wat velen één van de leukste dingen aan een zwembad vinden zijn de glijbanen. Niet voor niets hebben veel baden dan ook verschillende glijbanen waar de gasten onbeperkt vanaf kunnen gaan. Het ene zwembad heeft er meer dan een ander. Voor alle leeftijden en niveaus is er bij Sportstad wel een geschikt bad. Van lekker vrij zwemmen tot actieve groepslessen en van peuterzwemmen tot seniorenzwemmen: de mogelijkheden die in onze drie zwembaden geboden worden, zijn niet op één hand te tellen!


Zo hebben we voor iedere doelgroep wel een leuke activiteit. De Grote Koppel , speciaal voor kinderen tot en met jaar. Een mijlpaal om trots op te zijn.


Vandaag ontvingen we uit handen van Peter Goedhart van Eyeview Systems het eerste ISO-certificaat dat wereldwijd is uitgereikt voor het Poseidon drenkelingendetectiesysteem in ons zwembad. De certificering is het bewijs dat het systeem aan de hoge eisen voldoet die wij aan veiligheid stellen.

Daarnaast zijn er squashbanen, een indoor skibaan en een horecagelegenheid met vergaderzaal. Dit Rotterdamse koppel trouwde vandaag op de bodem van het zwembad. Nanda (35) ontmoette haar Rutger (33) in het Van Maanenbad. En vanmiddag trouwde ze met hem. Op de bodem van het instructieba welteverstaan.


En de trouwjurk, make-up en het haar dan? In de kerstvakantie zijn de openingstijden voor zwembad De Helster aangepast. Lees meer over 'Gewijzigde openingstijd. Zwembad de Peppel geopend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts