donderdag 30 maart 2017

Gebroken grind

Vind prijzen split het nu op Kensaq. Keuze uit diverse soorten grind! Grind nu al vanaf € online. Deze ronde vorm kan zowel natuurlijk als machinaal zijn ontstaan. In de natuur worden de kiezels rond geslepen het stromende water van een rivier.


Steenslag is een granulaat van gebroken grind of gebroken natuursteen.

Soms wordt gebroken puin in bepaalde graderingen ook steenslag genoem maar dat behoort niet tot de steenslag die in de civiele techniek wordt toegepast. De ronde grind wordt door een zeef- en wasinstallatie op basis van standaard R. De grove fractie dient als basis voor de productie van gebroken grind en wordt door de breek-, zeef- en wasinstallatie in diverse graderingen geproduceerd. Gebroken grind bont 8-16mm losgestort of in big-bag. Prijs is losgestort per ton. En in big-bag vanaf 500kg.


U kunt precies bekijken hoeveel de bezorgkosten van een bigbag zand of gebroken puin naar uw adres kost. Dit geld ook wanneer uw bijvoorbeeld grind of bestrating wilt kopen.

Bij een oprit aanleggen met grind waarop bijvoorbeeld auto’s gaan rijden, dient U allereerst een goede fundering aan te leggen om ongelijkheden en verzakkingen na enige tijd te voorkomen. Het resultaat zal zijn dat uw oprit of erf stabieler, drukvast tot hoge belasting zal zijn en er altijd prachtig bijligt omdat het grind egaal kan liggen. Extra tips voor het aanleggen van grind op uw oprit - kiest u voor split in plaats van grind als u uw onderhoud minimaal wilt houden, split rolt namelijk minder dan grind en dat scheelt harken. Split is een gebroken steen en kan daardoor herkend worden aan de scherpe hoeken. Voor alle materialen bent u bij ons aan het juiste adres.


Diverse soorten grind online! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. U kunt grind in diverse kleuren en maten kopen zodat er altijd wel een mooie grindsoort voor uw tuin te vinden is. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Een hele logistieke onderneming.


Precies op het moment dat enkele dagen eerder een binnenvaartschip de sluizen raakte en daardoor het Maas-Waalkanaal te weinig water ha was een grote hoeveelheid grind nodig. Wilt u kiezel kopen, dan bent u bij ons dus aan het juiste adres! Onderstaand vindt u ons complete assortiment met kiezels voor oprit, siertuin of parking. GRIND : EEN NATUURLIJK EN VEELZIJDIG MATERIAAL. Met split, of steenslag, wordt gebroken materiaal aangedui dus hoekige, puntige en scherpe natuursteen, bijvoorbeeld granietsplit en terra-split.


Split ontstaat vooral door het afbreken van grote rotsen of in een steengroeve. In de handel zijn zowel natuurlijke als kunstmatig afgeronde of gebroken vormen verkrijgbaar.

Alpine Moräne Edelsplit is de groepsnaam voor gebroken grind. Deze grove keien zijn afkomstig uit het stroomgebied van de Rijn in Zuid-Duitsland. Bouwstoffen Unie levert meerdere soorten Moräne edelsplit.


Eveneens is door ons voor u edelsplit samen te stellen op basis van uw wensen. Hoe dik moet grind of split liggen? Tuinpad en oprit waar alleen op gelopen of gefietst wordt: Bij dit type licht gebruik is de standaard laagdikte 5cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts