dinsdag 14 maart 2017

Hoes voor buitenkeuken

Voor elke tuinmeubel een passende hoes. Ruim 6soorten direct uit voorraad leverbaar. Dé Grootste collectie beschermhoezen van Europa voor elke type tuinmeubel. Weten welke hoes het beste past? Zoek uw perfecte hoes op maat!


Stijlvolle buitenkeuken van hout! Vraag vrijblijvend een offerte aan. Specialistisch advies nodig? Een bbq beschermhoes is perfect voor iedereen die een barbecue heeft. U, als barbecue liefhebber, gaat dus vooral veel plezier hebben van een hoes voor barbecue of buitenkeukenhoes.


Hoes voor tafel met stoelen. Wilt u uw tuintafel met stoelen netjes afdekken zonder de stoelen te moeten opstapelen, met het risico dat de meubelen beschadigen? Dan maakt Bootzeil deze hoes voor u op maat. De keuze van de juiste hoes hangt af van het soort barbecue.


Hoes voor buitenkeuken

Heeft uw afdekhoezen nodig voor een buitenkeuken , een gasbarbecue of heeft u afdekhoezen nodig voor houtskool barbecues? Wij verkopen wij afdekhoezen voor elk type barbecue. Zowel grote als kleine bbq afdek hoezen. Gemaakt van ademend Solution Dyed Oxford polyester, met PVC coating aan binnenzijde.


Dubbel gestikte naden, afgedicht met PVC-tape. Handig en praktisch Een buitenkeuken zet je niet voor ieder buitje binnen of onder een afdak. Daarom is een beschermhoes heel handig en praktisch. Zodra de buitenkeuken is afgekoeld kun je de hoes er omheen trekken en de keuken kan gewoon buiten blijven staan. Stevige maar ook soepele hoes met dubbele coating en trekkoord rondom.


Bescherm uw buitenkeuken of gasbarbecue met deze hoes ,zodat u er nog langer van kunt genieten. Tevens ideaal tegen krassen. Deze kast maakt onderdeel. Voor 12:uur bestel morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.


Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Buitenkeukens vanaf €11I. Onderstaand staan de PDF tabellen van diverse rubrieken. Kies uit ruim 2buitenkeukens.


Hoes voor buitenkeuken

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. De Brafab beschermhoes valt mooi over je buitenkeuken heen. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De tuinmeubelhoes is ideaal om je tuinmeubel te beschermen tegen allerlei weersomstandigheden.


De donkergrijze hoes is gemaakt van UV-bestendig polyethyleen en beschermt uw barbecue tegen diverse weersomstandigheden en stof. Of u nu een eenvoudige kogelbarbecue bezit of een groter model buitenkeuken , wij hebben voor ieder wat wils! Kijk gerust eens rond op onze website en schroom niet om bij vragen contact op te nemen met onze klantenservice. De hoes is uitgerust met ringetjes en koorden aan de onderkant.


Wil je meer weten over hoe je een keuken van pallets kunt maken en welke tips er zijn? Voordat je begint aan het bouwen van je eigen buitenkeuken zijn er nog een aantal tips die je kunnen helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts