dinsdag 28 maart 2017

Crystal white grind

Crystal white grind

Bestel eenvoudig op beslist. Koop nú Grind in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Crystal White grind bestellen.


U kunt kiezen uit diverse formaten. Vragen of een speciale prijsaanvraag, neem contact op. In onze webshop is deze kiezel ook verkrijgbaar in een ronde variant. Daarnaast is dit grind ook minder gevoelig voor verkleuring. Wit Spaans marmer siersplit, siergrind en sierkeien.


Prijs afgehaald is 10euro , geleverd losgestort op aanvraag. Vergeet u geen worteldoek onder het grind te leggen. Onkruid valt op een wit oppervlak namelijk erg goed op. Deze luxe grindsoort is perfect toepasbaar in wandelpaden, tuinen en zelfs opritten vanwege zijn keiharde samenstelling.


Crystal white grind

Koop ze voordelig bij 123natuurproducten: goedkoop geen verzendkosten levering door heel nederland. Deze keien zijn goed te combineren met de bestaande kleuren in uw tuin. Het betreft hier een natuurproduct waarbij afwijkingen in kleur en structuur mogelijk zijn. De kleur is sneeuwwit, zelfs nog iets witter dan de Carrara grind ! Eventueel kunt U dit in Splitplaten leggen voor het beste resultaat. Een verrassende keuze in deze moderne tuin!


De grind en split vlakken worden doorbroken door een tuinpad gemaakt van houten vlonderdelen met ingebouwde LED verlichting. Dit geeft een spannend contrast en diepte aan deze strakke tuin. Grind Tuin Tuin Pallet Pallet Patio Weidetuin Kleine Achtertuin Tuinen Kleine Tuin Ontwerpen Rustieke Tuinen. Extra White Split of ook wel Chrystal White Split genoemd is een bijzonder sierlijke witte split, van de steensoort marmer.


Afhaal prijs is 7euro per ton. Wanneer u een tuinpa oprit of parkeerplaats met grind of split wilt gaan aanleggen moet u uiteraard weten welke hoeveelheid u moet bestellen. De shop voor uw sierbestrating, tegels en natuursteen.


Allium White Cloud (stuks) Tijdelijk uitverkocht. De bakken doorbreken het gazon en zorgen voor een statement in deze. Prijs: - Midi Big Bag m3: € 235 incl.


Aanbiedingsprijs: €20per midibag Mail ons voor een scherpe offerte inclusief afleveringskosten! Dit product is te bestellen per midi bag (m3). Let op: een geleverde midi bag zal hoofdzakelijk. Door deze vormgeving worden de keien zowel in de schanskorven als los in de tuin toepast bij bijvoorbeeld een vijver of zelfs in de vijer als bodemdekking. Alle prijzen op stenen-dump.


Het realiseert in ieder geval een schitterend tijdloos en stijlvol eindresultaat. Omgeving Waalwijk via Amagard. Grind en split zijn er in zeer veel verschillende soorten en maten. Grind is het beste schoon te houden door regelmatig te vegen en de split of grind te laten rollen.


Crystal white grind

Grind en Split worden steeds vaker toegepast in de tuin, maar ook weer voor de opritten. In handige zakken van 20Kg om zelf af te halen. Witte siertuin Wit marmergrind is in België zeer geliefd.


In de voortuin een echte eyecatcher, in de achtertuin geeft het flair en stijl aan je terras of siertuin. Leveringen mogelijk vanaf ton, los gestort of in big bags. Vermelde prijs is per ton los gestort, incl.


Houd uw vloer of terras een leven lang mooi door het gebruik van de juiste onderhoudsmiddelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts