vrijdag 31 maart 2017

Brievenbus groot formaat

Ruime keuze brievenbussen. Bestel diréct Online met Thuiswinkel Waarborg. Bekijk alle soorten brievenbussen. Staand of voor in de muur. Dé online Brievenbus winkel van Nederland.

Betaal slechts € verzendkosten. Alle brievenbussen vind je op beslist. Groot assortiment Brievenbussen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


De speciale opvangbak voorkomt dat de post op de grond valt als de bus geopend wordt. Ook zorgt de opvangbak ervoor dat de post schoon en droog blijft. Met het cilinderslot sluit je de brievenbus af - deze wordt geleverd met gecodeerde sleutels.


De Decayeux D1is een groot formaat brievenbus , geen overvolle brievenbus meer.

Door de opvangbak valt post niet op de grond. Geschikt voor bevestiging aan een muur of op een paal. Een grote brievenbus kopen? In veel Mediterraanse landen zie je vaak nog van die authentieke kleine brievenbusjes aan hekjes en muurtjes hangen. Deze postkastjes zijn net groot genoeg om een paar enveloppen of brieven per dag te ontvangen.


In Nederland gebruiken we onze brievenbus niet alleen voor het ontvangen van post. Doe je pakket in een brievenbus of geef deze af bij een PostNL-locatie. Overschrijdt het de maximale afmetingen van de gleuf, dan zullen de kosten al minstens twee keer zo hoog worden.


De reden hiervoor is, wanneer je post te groot is dan zal het niet meer aanschouwd worden als gewone post, maar als pakket post. Speciale gewijzigde formaten. Er bestaan enkele uitzonderingen op de eisen van het formaat van de. Waar en hoe moet je je brievenbus plaatsen? En welke afmetingen moet die hebben?


De vorm en de kleur van de brievenbussen moeten zodanig zijn, dat verwarring met voor het publiek bestemde brievenbussen van de houder van de concessie niet mogelijk is. Een brievenbus dient voor de postbesteller bediend te kunnen worden door middel van een brievengleuf of een klep die kan worden geopend. Bus staat niet aan de rand van de openbare weg.


Of ga je liever voor een modern of Amerikaans model?

Het begint al met de vraag of je een staand of hangend model wilt. Of gewoon een brievenbusklep. Ze zijn er in alle maten en prijzen. Van kunststof tot roestvrijstaal, van beton tot chroom. Als de brievenbus onbeschermd is, moet deze bestand zijn tegen weer en wind.


Een poststuk dat past in de kleinst toegestane brievenbus , mag als buspost verzonden worden. De werkelijke afmetingen van de brievenbus van de geadresseerde zijn hierbij niet van belang. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De brievenbus moet in principe voldoende groot zijn om een ongevouwen zending in C4- formaat (2mm bij 3mm) met een dikte van mm zonder beschadiging te ontvangen. De toegang tot de brievenbus , alsmede de opening van de brievenbus moeten vrij, gemakkelijk en zonder gevaar zijn voor de besteller. LAROB produceert aluminium groepen of samengestelde brievenbussen , postkasten of postbussen voor appartementsgebouwen in alle RAL kleuren en op maat indien gewenst. Brievenbusdoosjes kopen heeft zoals gezegd een aantal grote voordelen.


Ze passen door de brievenbus , bieden een hoge bescherming én ze zijn licht in gewicht. Omdat ze door de brievenbus passen en licht in gewicht zijn, bespaart u op verzendkosten én hoeft de ontvanger van het brievenbuspakket niet thuis te blijven. Het is namelijk vochtbestendig, kan tegen vorst en tegen een stootje. Deze harsteen brievenbus heeft een groot formaat opvangbak en is dus ook geschikt als u meer dan gemiddeld post ontvangt. Aan de achterzijde van de brievenbus zit een RVS deur (inclusief slot en sleutels).


Modern design, maar past ook prima in een klassieke omgeving. Tussen groot én groot kan nog al verschil zitten. Bobi brievenbussen voor grote hoeveelheden post. In onze collectie vindt u een breed scala aan grote brievenbussen. De maximale dikte die door de brievenbus kan ik cm.


Wat zou er gebeuren als ik iets verstuur wat net een paar mm dikker is? Want het past wel door mijn brievenbus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts