vrijdag 17 maart 2017

Big green egg workshop

Big green egg workshop

Specialistisch advies nodig? Boek Big Sur nu op Travelstore. Alle tuinartikelen vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinartikelen. Big Green Egg workshops worden in Nederland steeds populairder.


En dat is niet voor niets. Als de zon schijnt in ons land is het aansteken van de BBQ vaak het eerste wat we doen. Gratis thuisbezorgd vanaf € 30. Dus dan kost de workshop u niets.


Reserveer en betaal uw ticket(s) gemakkelijk online via onderstaande knop. De kosten voor de workshop bedragen €p. Hoe moet ik contact opnemen met jullie?


Schrijf je direct in voor een workshop ! Na de uitleg gaat u zelf aan de slag. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Kies uit 1producten vanaf € 95.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Kom dan naar Aarle-Rixtel en leer alles wat je altijd al wilden weten van het bereiden van gerechten op de keramische barbecue. In de eerste workshop leert men in kleine groepjes van maximaal personen een menu te maken. Het is een culinaire beleving, waarbij de natuur, lekker eten en drinken worden gecombineerd.


Big green egg workshop

In tegenstelling tot een workshop waarbij je alles zelf doet, zal barbecue demonstratie zich beperken tot kijken, eten en drinken. Neem dan snel contact op met Sol Beach voor meer informatie. De cursus wordt gehouden bij het door 3-Michelin sterren bekroonde restaurant “De Librije” in Zwolle. Het restaurant van Jonnie en Thérèse Boer heeft een zeer moderne kookstudio, Librije’s Atelier. Een barbecue of barbecue workshop tijdens uw personeelsfeest, bedrijfsopening of familiefeest?


Hét kookwonder om mee te grillen, stomen, roken en koken! Het draait eigenlijk om de controle van de temperatuur en de diverse mogelijkheden. Ook bv houtskool, een barbecue workshop en een leren schort zijn producten die wij verkopen. Van Albanië tot Zweden zeg maar.


Big green egg workshop

Maar marktleider in het keramische barbecue segment word je niet overnight. Een uur durende workshop vol tips en inspiratie om de lekkerste creaties op tafel te toveren. Chefs Tom en Joke tonen je eerst de basics en daarna ga je zelf aan de slag. GROEI ACHTER JE BIG GREEN EGG : VOLG EEN WORKSHOP.


Wie leert, blijft zichzelf uitvinden. En het is ook nog eens hartstikke leuk. Vooral als het een workshop EGG ’en is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts